3. Osvědčené výrobky pro venkovní akce.

3. Osvědčené výrobky pro venkovní akce

Venkovní akce jsou ideální příležitostí, jak prezentovat svoji firmu z té nejlepší stránky. Musíte se však přizpůsobit typu události. Představujeme 3 osvědčené výrobky určené pro venkovní akce, jako jsou hudební či gastronomické festivaly, sportovní závody, farmářské trhy a mnoho dalších.


alt-05067380015537825925rtvzahkop.jpg

Střecha nad hlavou neboli reklamní stan.

Podle velikosti akce musíte zvolit optimální rozměr stanu. Nabízíme několik variant. Dokážeme zastřešit plochu od 9 do 36 m2. Nůžkový stan vytvoří základnu, kterou doplníme o další dva produkty, díky nimž rychle vytvoříme stánek. O tom však později. Věnujme se ještě chvilku „střeše“ nad hlavou. Proč zvolit právě tento výrobek? Velmi dobře se rozkládá a skládá, disponuje velkými reklamními plochami, které můžete potisknout reklamou, logem apod. Stany jsou bezpečné a odolné vůči nepříznivým povětrnostním podmínkám. Výhodou je možnost zapnutí boční stěny, materiál je vodotěsný a nepropustí ani kapku.


alt-056595900155378265138clmqzgmu.jpg

Dalšími skvělými výrobky pro venkovní akce jsou originální sedací vaky, lehátka apod.

Stylovou odpočinkovou zónu, která přitáhne pozornost návštěvníků, můžete vytvořit z měkkých pohodlných sedacích vaků, dřevěných lehátek nebo reklamních kostek. Každý výrobek lze potisknout reklamou. Díky náhradním potahům s různým potiskem můžete výrobky využít na různých akcích. Pokud během akce chcete podávat jídlo a nápoje, zajistěte také stolky a odpadkové koše, aby se návštěvníci mohli posilnit v pohodlí a v čistém prostředí.

Důležitým prvkem je osvětlení.

Pokud již slunce zapadá nebo se vaše akce koná večer, je důležitým prvkem světlo. Nejlepším řešením je bezdrátové, voděodolné LED osvětlení, které lze připevnit upínacími páskami. Vydrží až 77 h. Navíc funguje jako „powerbanka“. Další variantou je LED osvětlení nainstalované přímo na konstrukci.

Důležité je být viděn, aby potenciální zákazníci k vašemu stánku vůbec přišli. Kromě základního osvětlení se například vyplatí využít stará vánoční světýlka, která navodí příjemnou atmosféru.


Byl tento článek užitečný?

Ohodnoťte jej pomocí hvězd.

Průměrné hodnocení: 4.9/5. Počet hodnocení: 7