Reklamní brány: Rozdíl mezi nafukovací a pneumatickou bránou

Nafukovací brány

Nafukovací brány se výborně hodí pro nejrůznější sportovní události. Kromě závodu, kde mohou ohraničovat start/cíl a lemovat trasu, je možné je použít jako vstupy do ohraničených areálů, kde se koná například veletrh, koncert, den dětí nebo jiná sportovní, kulturní či společenská akce. Reklamní brány jsou dostupné ve 4 tvarech, z nichž každý se nabízí ve 2 velikostech s rozpětím 8 a 11 m.

Montáž brány probíhá prostřednictvím ventilátoru umístěného v noze brány. Ventilátor je napájen proudem s napětím 220-230 V a bránu nafoukne za necelých 10 minut. Nafukovací brány ale vyžadují stálé napojení na elektrickou síť, aby držely tvar. V případě výpadku proudu je vhodné mít k dispozici náhradní zdroj energie.

Velká reklamní plocha bran garantuje účinnost vašeho reklamního sdělení, které je díky kvalitnímu digitálnímu potisku a sítotisku, zřetelné i z dálky a rychle přitáhne pozornost návštěvníků i kolemjdoucích.

Pneumatické brány

Pneumatické brány jsou v podstatě nadstavbou bran nafukovacích. Jejich hlavní výhodou je jejich schopnost udržet si stálý tlak bez nutnosti ventilátoru, který vyžaduje neustálý přísun elektřiny. Pneumatická brána se nafoukne pomocí ventilátoru a poté drží svůj tvar, dokud z ní vzduch nevypustíte. Nejste tak vázáni pouze na místa s přístupem k elektřině a zbavíte se i hluku ventilátoru, který může být rušivý.

Oproti nafukovacím bránám se vyrábějí ve třech menších provedeních s rozpětím od 4 do necelých 8 metrů. Nabídka pneumatických bran obsahuje dvě varianty. „BASIC“ je základní provedením s potiskem přímo na opláštění. Pokročilejší varianta „PLUS“ je pak vybavena vyměnitelným opláštěním, díky kterému můžete využít jeden základ brány pro více setů opláštění v různých designech. Podobně jako u nafukovacích brán je instalace otázkou několika minut – ať už využijete ruční, nebo el. pumpy – a zvládne ji i naprostý nováček v oboru.

Nafukovací nebo pneumatické brány vám vyrobíme v některé ze standardních barev, v celoplošném potisku, nebo i se suchými zipy pro uchycení bannerů. Pokud už víte, jaká brána bude ta pravá pro vaši událost, nebo ještě váháte, zavolejte nám. Naši odborníci jsou připraveni vám pomoci a poradit s výběrem.


Byl tento článek užitečný?

Ohodnoťte jej pomocí hvězd.

Průměrné hodnocení: 5/5. Počet hodnocení: 1