Kde uspořádat firemní večírek?

Letní počasí přímo vybízí k večírkům pod širým nebem. Aby vás při nich nezaskočil letní deštík, hodí se mít připravené zázemí se střechou nad hlavou. Poradíme vám, jak uspořádat nezapomenutelný firemní večírek, o kterém se bude mluvit ještě dlouho.

Řešení pro každou variantu

Catering, míchané nápoje a živá hudba, nebo raději grilovačka, pivo a turnaj ve volejbalu? Ať už se rozhodnete váš firemní večírek pojmout jakkoli, skvělými pomocníky vám budou party stany, které nabídnou vítaný stín, ochranu před větrem a deštěm, ale i zázemí k podávání jídla a pití, tanci nebo pohodovému posezení s kolegy.

Nezáleží na tom, jestli chystáte komorní akci pro malou rodinnou firmu, nebo jste velký korporát – ze široké nabídky party stanů v nejrůznějších provedeních a rozměrech sestavíte řešení přesně pro vaše potřeby. Například oblíbené stany Jehlan Static ukryjí od 22 do 190 osob podle konkrétního rozměru. Chcete být vidět? Sáhněte po stanu Octa Pro LED s integrovaným LED osvětlením a konstrukcí. Většina kvalitních party stanů disponuje voděodolným materiálem s UV ochranou a nabízí doplnění bočnicemi, dokonce i s okny nebo dveřmi.

Kromě firemních večírků využijete party stany při prezentacích na veletrzích, během sponzorských aktivit na kulturních akcích nebo při dni otevřených dveří ve vaší firmě. Velké plochy látky jsou navíc ideálním nosičem pro vaši reklamu. Doplníte-li je sedacími vaky, křesly nebo lehátky s logem vaší firmy, získáte skvělou lounge zónu, kterou využijete i na firemním dvorku nebo terase za teplých dní. Vaši zaměstnanci příjemné a pohodlné posezení ocení jak v průběhu večírku, tak i během polední pauzy.

Vyberte si ideální místo

Party stany si nemůžete rozbalit jen tak někde. Prvním krokem by tedy měl být pečlivý výběr lokality. Oblíbené jsou velké zahrady poblíž chat, ve kterých pak zaměstnanci mohou přespat, aby nemuseli řešit večerní odvoz v případě, kdy se na večírku podává alkohol. Dobrodružnější variantou jsou tábořiště s malými chatkami nebo podsadovými stany. Chcete zůstat ve městě? Pak můžete večírek uspořádat přímo v areálu firmy. Za špatného počasí je možné přesunout večírek například do části výrobní haly. Party stany zajistí vítané oddělení a rozčlenění prostoru. Další možností je oslovení majitelů rozlehlejších areálů k pronájmu.

Chystáte se uspořádat firemní večírek a potřebujete poradit s výběrem konkrétních party stanů či jiných eventových doplňků? Obraťte se na nás, stany jsou naše parketa.


Byl tento článek užitečný?

Ohodnoťte jej pomocí hvězd.

Průměrné hodnocení: 5/5. Počet hodnocení: 1