Připravte se na úspěch s MITKO: Klíčové otázky pro rychlé odbavení objednávky

Typ akce a termín konání

Rozhodujícím faktorem pro výběr vhodných reklamních nosičů je typ akce, na kterou se chystáte. Ať už jde o automobilové závody, reklamní veletrhy či zastřešení prodejního místa, pomůžeme vám vybrat nejvhodnější řešení pro váš konkrétní případ. Zohlednění termínu konání akce nám umožní lépe naplánovat dostupnost reklamních nosičů a počítat s případnými sezónními vlivy, jako je sníh, déšť nebo horko.

Velikost plochy

Pro správný výběr velikosti stanů a dalších námi nabízených doplňků je důležité znát rozměry plochy, na které budete naše produkty používat. Ujasnění velikosti plochy nám také umožní doporučit optimální rozložení stanů a reklamních nosičů pro co nejlepší prezentaci vašich produktů či služeb.

Frekvence použití

Zvažte, jak často budete reklamní nosiče využívat, abychom vám mohli navrhnout konkrétní řešení. Budete stany využívat často? Zvolte řadu stanů Premium. Nejste nároční a stany rozložíte jen občas? Pro vás bude ideální řada Classic. Frekvence použití také ovlivňuje odolnost a životnost vybraných reklamních nosičů, což je důležité zohlednit při výběru.

Grafické materiály a formáty

Urychlete proces objednávky tím, že nám zašlete grafické soubory ve správném formátu a rozlišení. Pokud potřebujeme dodané materiály upravit, budeme vás o změnách informovat. Kvalita a vzhled grafických materiálů má významný vliv na celkový dojem z vaší prezentace, proto je důležité dbát na dodržení doporučení.

Počet bočnic

Stan můžete zakoupit s libovolným počtem bočnic. Uveďte, kolik jich pro svůj stánek potřebujete, abychom vám mohli nabídnout co nejvhodnější variantu. Počet bočnic ovlivňuje jak soukromí ve stánku, tak i možnost přístupu návštěvníků, takže je důležité se zamyslet nad vašimi potřebami.

Počet osob pro rozkládání stanu

Podle počtu osob, které se budou podílet na rozkládání stánku, vám doporučíme vhodný rozměr stanu. Větší stany vyžadují více lidí k rozložení kvůli své hmotnosti i velikosti. Zohledněním dostupnosti dostatečného množství personálu pro montáž zajistíme, že stan bude připravený k použití včas a bez problémů.

Přeprava reklamních nosičů

Uvažujte o způsobu přepravy reklamních nosičů, abyste si byli jistí, že se zvolený stan vejde do vašeho auta nebo dodávky. Zohledněním vašich možností přepravy se vyhnete nepříjemným překvapením a komplikacím při transportu.

Povrch pro umístění reklamních nosičů

Typ povrchu, na kterém budou stát reklamní nosiče, je důležitý pro výběr příslušenství a zajištění stanu. Uveďte, zda se jedná o betonový či travnatý povrch, abychom mohli vybrat správné příslušenství pro jeho zajištění před nárazy větru, jako jsou lana nebo závaží. Bezpečné a stabilní umístění reklamních nosičů je klíčové pro úspěšnou prezentaci a ochranu vašeho personálu i produktů.

Výběr modelu

Druh povrchu je rovněž důležitý při výběru modelu stanu. V závislosti na vašich potřebách vám můžeme nabídnout vyšší řadu stanů Premium nebo ekonomickou řadu Classic s užším profilem nohy. Volba modelu stanu ovlivňuje celkový vzhled, odolnost a komfort vašeho prodejního místa. Zdá se vám to složité? Možná to tak vypadá, ale vy to všechno už dávno víte, jen si musíte všechny potřebné informace shrnout a sjednotit. Odměnou vám bude rychlé a bezproblémové dodání veškerých eventových doplňků v maximální možné kvalitě. A kdybyste přeci jen potřebovali s čímkoliv poradit, obraťte se na náš tým profesionálů – rádi a ochotně vám se vším poradíme!


Byl tento článek užitečný?

Ohodnoťte jej pomocí hvězd.

Průměrné hodnocení: 5/5. Počet hodnocení: 1