Potištěná lehátka: Ukažte svou značku na pláži

Lehátka jako reklamní plocha

Pláže, koupaliště, ale i letní barové zahrádky, to vše jsou prázdninové destinace, kde lidé rádi relaxují a čerpají novou energii. Horké dny jsou neodmyslitelně spjaty s vodními aktivitami a opalování na pohodlném lehátku. A právě zde se skýtá příležitost oslovit potenciální zákazníky. Lehátko totiž může sloužit zároveň k odpočinku i jako výtečná reklamní plocha pro propagaci vaši značky.

Potištěná lehátka nabízejí výborný způsob, jak zvýšit povědomí o vaší značce. Lidé na pláži, jsou povětšinou pohodově naladění a bývají otevření novým zážitkům. S tím úzce souvisí i to, že si mimoděk všímají nových věcí kolem sebe. Když tedy uvidí vaše logo nebo slogan na lehátku, na kterém se právě opalují, je docela dobrá šance, že si jej zapamatují a uloží se jim do paměti.

Kvalitní reklamní lehátka

Potištěná lehátka jsou, jak jsme uvedli, ideální reklamní plochou pro letní měsíce, a když na to přijde, neztratí se ani v zimě u Apres Ski baru. Aby vám ale vydržela několik sezón, musí být vyrobena z kvalitních materiálů a opatřeny sublimačním potiskem, aby odolala působení vody a intenzivním slunečním paprskům. Konstrukce těch našich je vyrobena z bukového dřeva a potah z odolné polyesterové tkaniny s nosností až 110 kg. Samosložení lehátek brání patentované úchyty.
To zaručuje nejen lehátkům, ale i vaší reklamě dlouhou životnost. Lehátka jsou navržena tak, aby poskytovala svým uživatelům maximální pohodlí pro relaxaci a zákazník si tak spojí vaši značku s příjemně strávenými chvílemi.

Reklama na míru

Potištěná lehátka nabízejí možnost vlastního designu. Můžete si tedy zvolit barvy a styl grafiky, která co nejlépe vystihuje vaši značku. Další z možností je přidat k logu krátký slogan, který potenciálnímu zákazníkovi uvízne v hlavě a zvýší tak šance na prodej vašeho produktu nebo nabízené služby. Otevírá se tím nová možnost, jak vytvořit silný vizuální dojem a zapůsobit efektivně na cílového zákazníka.
Navíc, pokud nabízíte více produktů a služeb, může každé lehátko v řadě současně propagovat i další služby nebo produkty, které nabízíte. Tato výhoda vám umožní zaměřit se v jednom okamžiku na různé skupiny zákazníků, a tím také zvýšit povědomí o vaší značce u široké veřejnosti.

Potištěná lehátka nám poskytují zajímavou možnost, jak propojit pohodlí uživatele a současně seznámit s vaší značkou velký okruh zákazníků. Zkuste je využít, až budete příště plánovat letní marketingové kampaně. Krom reklamních lehátek nabízíme i další předměty vhodné k propagaci vaší značky. Zavolejte nám. Naši odborníci jsou připraveni vám pomoci a poradit s výběrem.


Byl tento článek užitečný?

Ohodnoťte jej pomocí hvězd.

Průměrné hodnocení: 5/5. Počet hodnocení: 1