Malá, nebo velká svatba? A jaký zvolit párty stan a doplňky?

Malá, nebo velká svatba? A jaký zvolit párty stan a doplňky?

Svatba je jedním z nejdůležitějších milníků v lidském životě. Není proto divu, že si tento den chcete se svými blízkými užít na maximum. Rozhodujete se, jaký typ svatby zvolit a nevíte, co všechno potřebujete pro skvělou svatební party? Poradíme vám.

Méně je více… nebo ne?

Neexistuje konkrétní pravidlo nebo univerzální rada, která by za vás rozhodla, zda bude lepší komornější nebo velkolepější pojetí svatby. Jedno je ale jisté: váš svatební den může být překrásný jak v nejužším rodinném kruhu, tak se stovkami přátel a známých, záleží jen na vašich preferencích a částce, kterou můžete do svatby investovat.

Nevyhledáváte velké akce? Pak monstrózní svatba asi nebude nic pro vás. Sepište si seznam lidí, které ve svůj velký den chcete mít poblíž, a o to samé požádejte svoji drahou polovičku. Nezapomeňte, že je svatební den především o vás dvou, a nezvěte nikoho jen ze slušnosti nebo proto, že je to váš příbuzný, ačkoli jste spolu nemluvili nejméně dva roky. Zejména pokud máte omezený rozpočet, pozvěte opravdu jen ty, které máte rádi.

Netlačí vás finance a rádi se bavíte ve velkém? Pak jste žhavými adepty na velkou svatbu. I tady ale platí, že není třeba zvát neoblíbené příbuzné a bratrance z pátého kolena, jestliže se vám do toho nechce.

Pod střechou i venku

Nejvíc svateb se tradičně odehrává v létě. A není divu – teplé počasí dovoluje připravit i venkovní variantu svatební oslavy. Prudké ochlazení, vítr nebo letní deštík však můžou celou akci zkomplikovat. Předejděte tomu důkladnou přípravou zázemí. Kromě vhodného místa, lavic, stolů a cateringu budete potřebovat party stany vhodné velikosti a vhodné příslušenství.

Oblíbenou volbou snoubenců jsou nůžkové stany Mitkotent Premium či Mitkotent Classic. Jejich konstrukce působí elegantně, ladit je můžete do různých barev a klasickou výzdobu můžete doplnit například potištěním plachet společnými fotkami. Pomocí systému Easy Hold k nim můžete jednoduchým způsobem připevnit osvětlení, pokud klesnou teploty pod vámi přijatelnou úroveň, tak i vytápění. Aby vám teplo neutíkalo ven, pořiďte si rovnou i bočnice, ať už plné, nebo poloviční.

Kromě místa k sezení je třeba zajistit i krytý taneční parket. Zvolit můžete opět nůžkový stan větších rozměrů, nebo sáhněte po pneumatické. variantě. Nedoporučujeme naopak nafukovací stany, které mohou nepříjemně hučet.

A pokud se chcete opravdu odvázat, připravte svým hostům chill zónu s barem a místem k odpočinku. Jak na ni se dočtete tady.

Potřebujete pomoct s výběrem party stanů a dalších doplňků pro vaši svatbu? Poraďte se s odborníky a naplánujte tu nejlepší svatbu široko daleko.


Byl tento článek užitečný?

Ohodnoťte jej pomocí hvězd.

Průměrné hodnocení: 5/5. Počet hodnocení: 2