Párty stany pro zemědělství a výrobu

Párty stany pro zemědělství a výrobu

Ať už se chystáte prezentovat jakýkoliv výrobek nebo firmu z oblasti zemědělství či výroby, propagaci na veletrzích, přehlídkách i prodejních akcích vám usnadní praktické a spolehlivé zázemí, které poskytne ochranu vašim produktům i zaměstnancům při venkovních akcích, ale také reklamní plochu, která o vás dá vědět.

Jaké stany vybrat?

Mezi firmami věnujícími se výrobě či zemědělství se těší největší oblibě nůžkové stany z řady Premium. Toto provedení disponuje zvýšenou odolností proti nepříznivým povětrnostním podmínkám, využijete je tedy celoročně a za každého počasí.

Z několika velikostních variant si vyberete tu, které nejlépe odpovídá vašim potřebám. Samozřejmostí je možnost kvalitního reklamního potisku, díky kterému váš stánek na veletrhu, vinobraní nebo přehlídce zemědělské techniky nikdo nepřehlédne.

Nůžkové stany Octa

Nůžkové stany Octa nabízí řešení pro malé i velké prostory. Nejmenší Octa Go najde uplatnění i v tom nejmenším sále, Octa Optima, jak název napovídá, nabízí zlatou střední cestu, výšku do 230 cm a zastřešení až 36 m² prostoru.

Fajnšmekrům pak přinášíme stany Octa Pro, které jsou extrémně odolné, což dokazuje i skutečnost, že patří mezi vybavení objevující se mimo jiné na rally Dakar. Díky stabilní konstrukci ze slitiny hliníku se stan lehce skládá i přenáší, zároveň jde o nejodolnější konstrukci nůžkového stanu na trhu.

Nezapomeňte na doplňky

Chcete se prezentovat ještě výrazněji a profesionálněji? Sáhněte po kvalitních eventových doplňcích. Bannery, vlajky, plotová pole, ale také lehátka, slunečníky nebo sedací vaky s vaším potiskem nebo logem jsou skvělým způsobem, jak zvýšit povědomí o vaší firmě a zároveň přimět zákazníky, aby se zastavili právě u vašeho stánku.

Potřebujete poradit s výběrem toho nejlepšího stanu pro prezentaci vaší firmy? Jsme tu pro vás.


Byl tento článek užitečný?

Ohodnoťte jej pomocí hvězd.

Průměrné hodnocení: 5/5. Počet hodnocení: 2