Eventové stany: rozdíl mezi nafukovacími, nůžkovými a pneumatickými

Nafukovací stany – buďte vidět na první pohled

Nafukovací stany jsou jako stvořené pro hromadné akce, kde je třeba vyniknout. Díky svým impozantním rozměrům a atraktivnímu designu jsou nepřehlédnutelné. Můžou být vysoké až šest metrů a zastřešit užitnou plochu až do 47 m2. Velkou výhodou nafukovacích stanů je rychlá instalace. Díky speciálnímu ventilátoru, který je součástí balení, je možné stan nafouknout za pouhých 10 minut. Ale pozor, je důležité mít na paměti, že nafukovací stany vyžadují stálé napojení na elektrickou síť, aby si mohly udržet svůj tvar. V případě výpadku proudu je dobré mít k dispozici náhradní zdroj energie.

Nůžkové party stany – univerzálnost a mobilita

Pokud hledáte univerzální řešení pro různé druhy akcí, pak jsou nůžkové party stany ideální volbou. Jejich konstrukce se skládá z křížově postavených tyčí, které se rozkládají a skládají jako nůžky – odtud také jejich název. Tyto stany jsou vynikající pro prezentaci produktů, díky snadné montáži je mohou rozložit dva lidé během minuty. Další výhodou je možnost potisku, takže se může stát i výkonným marketingovým nástrojem. A co je na tom všem nejlepší? Po skončení akce stačí stan jednoduše složit, zabalit a převézt v kufru vašeho auta.

Pneumatické stany – atraktivní tvar, rychlá instalace

Pneumatické stany jsou v podstatě výsledkem evoluce nafukovacích stanů. Nabízejí stejné výhody, ale bez nutnosti stálého napájení. Stan je nafouknutý pomocí ventilátoru a poté drží svůj tvar, dokud se vzduch nevypustí. Pneumatické stany mají atraktivní, aerodynamický tvar a jejich instalace trvá jen několik minut. Tyto stany jsou obzvláště populární pro venkovní akce, kde mohou být doplněny bočnicemi, oknem nebo dveřmi s kvalitním potiskem. Při maximálním rozměru 6 × 6 metrů mohou zastřešit plochu až 30 m2.

Vyberte si ten pravý

Volba správného stanu pro vaši akci je zásadní pro spokojenost vašich návštěvníků i všech, kdo se jí účastní. Nafukovací stany vynikají svým impozantním vzezřením, nůžkové stany nabízejí flexibilitu a snadnou přepravu, zatímco pneumatické stany kombinují to nejlepší z obou světů. Finální výběr je už čistě na vás – zamyslete se nad účelem akce, očekávaným množstvím návštěvníků, vaším rozpočtem i dalším využitím stanu. Už víte? Skvělé, zavolejte nám a dořešíme objednávku. Máte ještě další otázky nebo potřebujete poradit s výběrem? Jsme tu pro vás. naši odborníci jsou připraveni vám pomoci najít ten nejlepší stan pro vaši akci.


Byl tento článek užitečný?

Ohodnoťte jej pomocí hvězd.

Průměrné hodnocení: 5/5. Počet hodnocení: 2