Jaké reklamní doplňky použít při pořádání závodů a sportovních akcí?

Jaké reklamní doplňky použít při pořádání závodů a sportovních akcí?

Sportovní akce a závody se neobejdou bez důkladné přípravy, do které se počítá i objednání a nakoupení potřebných doplňků, které ochrání organizátory i návštěvníky před případným deštěm, nabídnou jim odpočinek po sportovním výkonu nebo tou správnou formou zviditelní pořadatele či sponzory. A jaké reklamní doplňky jsou pro podobné typy akcí nejvhodnější?

Stany pro zdravotníky i jako mokrá varianta

Žádná větší venkovní akce se bez stanů neobejde. Mohou sloužit jako provizorní přístřešek pro zdravotníky, zázemí pro organizátory, jako šatny pro hosty nebo závodníky, ale také jako stíněné místo, ve kterém jsou účastníci a fanoušci kryti před deštěm i větrem.

Populární jsou zejména nůžkové stany Octa nebo stany Jehlan v moderním vzhledu. Většina reklamních stanů je nabízena v různých velikostech s řadou příslušenství, jako jsou bočnice, okna nebo dokonce osvětlení.

Kromě toho, že stany poskytnou ochranu a soukromí, jsou i příležitostí k nepřehlédnutelné reklamě. Kvalitní potisk v kombinaci s logem nebo reklamním sloganem bude viditelný ze všech stran a může vám pomoci získat nové podporovatele nebo zákazníky. Stany potom využijete i na jiných typech akcí, například na veletrzích nebo dnech otevřených dveří.

Buďte vidět v cíli

Nemusíte být v cíli první, aby o vás všichni věděli. Ptáte se, jak to udělat? Jednoduše – pořiďte si reklamní nafukovací nebo pneumatickou bránu s názvem vaší organizace, kterou proběhne každý závodník, od prvního do posledního. Zároveň ji nepřehlédne žádný fanoušek jak na místě, tak i při přímém přenosu nebo sestřihu v televizi či na sociálních sítích.

Další možností jsou bannery, prezentační stěny, vlajky nebo reklamní bariéry, které oddělí jednotlivé prostory akce.

Ani na sportovních akcích nemusí být nouze o místa k odpočinku a pohodu. Reklamní sedací vaky, lehátka, kostky nebo křesla ocení jak unavení závodníci, tak i fanoušci krátící si dlouhou chvíli. Před úpalem z prudkých slunečních paprsků ochrání slunečníky s vaší reklamou. Nenásilným způsobem si tak spojí příjemné pocity se jménem vaší značky.

Pořádáte závody nebo sportovní akci a nevíte, jaké reklamní doplňky pořídit? Kontaktujte nás, provedeme vás naší nabídkou a společně vybereme eventové doplňky na míru vaší akci.


Byl tento článek užitečný?

Ohodnoťte jej pomocí hvězd.

Průměrné hodnocení: 5/5. Počet hodnocení: 2