Event doplňky ke stanům

Netuctovým způsobem reklamy na eventech může být nejen stan, ale také doplňkové reklamní nosiče, které reklamu doplní. Z těch zajímavých doplňků můžeme zmínit ty venkovní:

- reklamní vlajky
- slunečníky s potiskem
- rollupy a reklamní stojany
- ploty s potištěnými bannery

a také ty, které jsou určeny do interiéru stanu
- sedací vaky v podobě sedacích polštářů a křesel
- reklamní taburety

Při tvorbě jednotné a souvislé formy reklamy z většího počtu reklamních nosičů si můžeme být jistí, že bude působit mnohem lépe než samostatný nosič.

Doplňky mimo stan

Umístíme-li reklamu na vlajky nebo reklamní ploty, zvyšujeme propagační plochu. Vlajky můžeme upevnit ke konstrukci stanu, takže již nepotřebujeme další podstavce. Různorodost tvarů a velikostí vlajek je možné snadno přizpůsobit grafice, kterou chceme exponovat. Další výhodou vlajek jsou malé přepravní i skladovací rozměry.

Chceme-li zvětšit plochu zastřešení, můžeme se pokusit umístit vedle stanu několik slunečníků. Ty rovněž mohou obsahovat reklamní sdělení a chránit návštěvníky před sluncem a deštěm, přičemž jsou zároveň zajímavým prvkem stánku.

Přečtěte si více o reklamních slunečnících
Přečtěte si více o reklamních vlajkách
Přečtěte si více o reklamních plotech


Event doplňky uvnitř stanu

Mezi ně patří všechny druhy sedacích vaků, jejichž potahy je možné potisknout. Nejpopulárnější z nich jsou sedací polštáře typu sako. Tvarem připomínají polovinu velkého vejce, než si na ně někdo sedne a lehce se do nich zaboří. Sedací polštáře jsou velice pohodlné a vytvarují se podle postavy uživatele. To vše díky výplni z měkkého a bezpečného polystyrenového granulátu. Obdobně je možné popsat sedací polštáře ve tvaru velkých polštářů, na kterých můžeme pohodlně i ležet.

K odpočinku nebo pohodlnému posezení slouží reklamní taburety. Jsou-li vyplněny pěnou, budou měkké. Vyplněné blokem polystyrenu jsou pevné a lehké. V závislosti na druhu reklamy je možné si objednat libovolný rozměr reklamních taburetů. Standardní nabídka obsahuje taburety s rozměry strany 40 nebo 50 cm. Musíme zde zmínit také skládané taburety typu Origami, které kromě reklamní funkce plní také funkci mobilní ?skříňky?. Odnímatelné víko taburetů totiž umožňuje vkládat do nich menší příslušenství k reklamnímu stánku.

Přečtěte si více o reklamních sedacích polštářích

Druhy materiálu

Většina materiálů je odolná proti prodření a vlhkosti. Některé z nich jsou voděodolné a jsou snadno čistitelné v případě lehkého ušpinění. Výrobce má vždy na zřeteli skutečnost, že se nejedná o jednorázový výrobek a musí tedy sloužit zákazníkovi po delší dobu.


Byl tento článek užitečný?

Ohodnoťte jej pomocí hvězd.

Průměrné hodnocení: 5/5. Počet hodnocení: 3