Otevíráte podnik s letní zahrádkou? Investujte do reklamních slunečníků

Otevíráte podnik s letní zahrádkou? Investujte do reklamních slunečníků.

Hledáte slunečník, který bude plnit víc než jednu funkci? Chystáte venkovní akci nebo otevření letní zahrádky před vaší restaurací? Buďte zapamatovatelní a nezapomeňte na slunečníky umístit svoje logo.

V každém podniku, restauraci i baru jde hlavně o to, aby si vás lidé zapamatovali a chtěli se k vám opět vrátit. Ještě lepší by bylo, kdyby vás doporučili dál. Zapamatovatelným názvem a prostředím to jenom začíná, důležité jsou i další prvky – jako například opakování vašeho loga. Nebojte se ho proto umístit třeba na slunečníky na letní zahrádce.

Propagační i užitečný

Slunečník může sloužit jako reklama navíc. Díky němu si vaši zákazníci vtisknou do paměti vaše logo i název podniku. Je to oblíbený a nenásilný způsob, jak na sebe upozornit. Proto si na výběru vhodného slunečníku dejte záležet.

Vybrat si můžete z mnoha různých tvarů i barev. Na velikosti prostoru nezáleží, slunečník mu snadno přizpůsobíte. Kromě funkce estetické a reklamní může plnit také funkci užitnou. Posezení na zahrádce vašim zákazníkům ještě zpříjemní.


alt-0975186001565682758behinpuzbf.jpg

Odolná plachta

Střešní plachta je vyrobena z polyesteru. Díky technice digitálního tisku ji můžete nechat potisknout grafikou vlastního výběru. Je odolná vůči roztržení a opatřená dvojitou impregnací.

Její údržba je poměrně nenáročná, je ale třeba ji čistit šetrnými prostředky a vyhnout se chemickému mytí (čištění chemickými rozpouštědly, bělidly ...). Vhodné jsou naopak čisticí prostředky na měkké materiály a mytí pomocí mycí houby. Teplota vody při čištění by neměla být vyšší, než 40 °C.

Snadná manipulace a stabilita

Reklamní slunečníky se díky kladkovému mechanismu snadno instalují. Bez problému to zvládne i jedna osoba.

Bát se nemusíte ani poškození. Hliníková konstrukce s bílou povrchovou úpravou a podstavec z ocelových pásů zajišťují stabilitu slunečníku. Nezapomeňte také na betonová závaží, která slunečník udrží stabilní při nárazech větru do 30 km/h. Používat slunečník během bouřky je však nevhodné.


Byl tento článek užitečný?

Ohodnoťte jej pomocí hvězd.

Průměrné hodnocení: 5/5. Počet hodnocení: 4