Jak na propagaci vinteriéru? Využijte potenciálu prezentačních stěn

alt-0145665001634730813245agbptxy.jpeg

Buďte vidět

Veletrhy, výstavy a další propagační akce odehrávající se uvnitř jsou skvělou příležitostí pro zviditelnění vaší firmy. Abyste ale zákazníky přesvědčili o tom, že hledají právě vás, je třeba se odlišit od konkurence. Možná jste si jisti kvalitou a jedinečností vámi nabízeného produktu či služby, pravdou ale zůstává, že pokud zákazníka nepřimějete, aby si vás všiml, jen těžko bude schopen docenit vaši nabídku. Zkrátka: musíte zaujmout na první pohled. Můžete zvolit divoký účes nebo převlek maskota, existují ale i méně dramatické cesty k získání pozornosti. Pomocí správně zvolené interiérové reklamy můžete zacílit na konkrétní skupinu návštěvníků a nenásilně je přilákat k vašemu stánku.

Jednoduchá instalace a široká nabídka provedení

Prezentační stěny jsou skvělou možností, jak se zviditelnit na vnitřních akcích: nezabírají zbytečné množství potřebného prostoru, ale přilákají pohledy vašich budoucích zákazníků. Jde o elastickou látku s odolným sublimačním potiskem podle vašeho přání, která se jednoduše připevní na lehkou hliníkovou konstrukci. Instalace i následné sklizení prezentační stěny je otázkou několika minut, díky praktickému balení se navíc snadno přepravuje. Volit můžete z celé řady formátů od štíhlých a vysokých bannerů po velkorysá šestimetrová plátna. Pomocí prezentačních stěn můžete navázat vizuální kontakt s účastníky: představíte svoji firmu ještě dříve, než svého potenciálního zákazníka oslovíte přímo.

Kreativitě se meze nekladou

Ne vždy se ale musí na prezentačních stěnách objevovat pouze reklamní potisk, využití najdou i při různých neformálních událostech podle vašeho přání. Přejete si stěnu s motivem Londýna? Stačí říct. Chcete vytvořit banner z fotografie novomanželů v nadživotní velikosti? Žádný problém. Bez ohledu na to, pro jakou událost je prezentační stěna určena, můžete si být jisti, že za svoje peníze dostanete kvalitní produkt, který jasnou a čitelnou formou přiláká pohledy a přizpůsobí se jakémukoliv prostředí. Jsou prezentační stěny přesně tím, co dotáhne prezentaci vaší firmy k dokonalosti? Kontaktujte nás, pomůžeme vám s výběrem formátu a proměníme vaši představu v realitu.


Byl tento článek užitečný?

Ohodnoťte jej pomocí hvězd.

Průměrné hodnocení: 5/5. Počet hodnocení: 2