Jak na veletrhu či soutěžních závodech nezapadnout?

Chcete zvýšit povědomí o vaší značce? Zúčastníte se svatebního veletrhu nebo zimních soutěží? Pak z této příležitosti vytěžte maximum – vaše logo a název firmy se potenciálním zájemcům musí vtisknout do podvědomí. Jak toho docílit? Outdoorové výrobky a nůžkové stany nejsou určeny jen pro letní období, prezentaci vám usnadní také v zimě.

Veletrhy, různá soutěžní klání či třeba výstavy psů se pořádají celoročně. Úspěch a hlavně pozornost na podobné akci vám zajistí důkladná příprava a správné eventové doplňky.

Skvělý doplněk na zimní závody? Nůžkový stan

Na veletrhu vám jde hlavně o jediné – co nejvíce se odlišit od konkurence a co nejrychleji upoutat. Totéž vás bude zajímat během sportovní akce. Jste pyšným sponzorem lyžařských závodů? Zabýváte se výrobou závodního oblečení? Ukažte to a pořiďte si nůžkový stan, kde můžete širší skupinu lidí seznámit se svou značkou. Buďte zkrátka všude – nestačí pouze obléknout závodníky do kombinéz s vaším logem.

Nůžkové stany tvoří lehká, ale zato pevná hliníková konstrukce a nepromokavá polyesterová látka. Jsou snadno přenosné i rozložitelné a výškově nastavitelné. Přeprava nepředstavuje sebemenší problém – každá součást stanu se zabalí do speciálního přepravního obalu. Opláštění stanu je možné potisknout vaším logem či tematickou grafikou. V nabídce najdete rovněž opláštění se sníženou hořlavostí.

Octa Pro – ideální volba do nepříznivých podmínek

Můžete vybírat ze tří kvalitních řad: Octa Pro, Mitkotent Premium a Mitkotent Classic. V horském prostředí se vám nejvíce osvědčí stany Octa Pro se zvýšenou odolností vůči povětrnostním podmínkám. Tato řada vyniká odolností proti větru až do 100 km/h.
Profil nohy je osmiúhelníkový s průřezem 50 mm. Pro větší stabilitu jsou stany vybaveny také zesílenými nůžkovými profily. Ke konstrukci je možné připevnit vytápění i světlo – díky systému Easy-Hold – a výšku vstupu si můžete dle potřeby upravit až na 230 cm.
Uvnitř stožáru se nachází zesílená pružina – ta vám zaručí dokonalé napnutí střechy. Nechybí ani bočnice, které vás lépe ochrání před poryvy větru.

Nafukovací brány i reklamní vlajky

Obojí bývá běžnou součástí zimních závodů. Nafukovací brány můžou složit jako označení startu nebo cíle či jako vstup. Jejich rozpětí bývá i větší než 11 m, nabízí se rovnou ve 4 tvarech a montáž je velmi rychlá – bránu lze nafouknout do 10 minut díky ventilátoru v její noze.

Ještě lepšího výsledku dosáhnete s použitím reklamních vlajek (neboli muších křídel), které zefektivní vaše reklamní sdělení – bez nich se žádná sportovní akce neobejde. Můžete si vybrat základnu a kotvení, které vám bude nejlépe vyhovovat a zvolit i oboustranný potisk.


Byl tento článek užitečný?

Ohodnoťte jej pomocí hvězd.

Průměrné hodnocení: 0/5. Počet hodnocení: 0