Jak na venkovní párty? Vyzkoušejte párty stan

Jak na venkovní párty? Vyzkoušejte párty stan

Čeká vás narozeninová párty, svatba nebo rozlučka se svobodou? Nenechte se zaskočit změnou počasí. Praktickým řešením je nepromokavý stan, který odolá i silnému větru. Na co se při výběru zaměřit a který stan je pro podobnou příležitost nejlepší? Čtěte dál.

Velké akce pod širým nebem jsou skvělou alternativou k uzavřeným oslavám doma v obýváku či kulturním domě. Je ale třeba počítat se vším – i s větrem a deštěm. V případě špatného počasí vám skvěle poslouží párty stan.

Vodotěsné opláštění a odolnost vůči větru

Párty stany Jehlan Static mají atypický pyramidový tvar. Konstrukci tvoří silné hliníkové stožáry o průměru 76,1 mm. K nim je upevněna nepromokavá střecha z vodotěsné polyesterové textilie, která vás ochrání před mrholením i prudkým deštěm.

Párty stan vám poskytne také ochranu před silným větrem. Při správném ukotvení se může pyšnit odolností vůči větru až do 100 km/h.



alt-06019970015656803164gprjnotxz.jpg

Zastřešení větších ploch

Na zahradní párty nebo svatbu, kde se sejde celá rodina, je třeba vybrat stan, který pojme větší počet lidí. Zásadní je rovněž dostatek prostoru k pohybu. Párty stany pojmou až 175 lidí a bez problému zastřeší plochu do 270 m². Vchodů může být až 12.

Snadná montáž i přeprava

Nejen, že párty stan díky malým přepravním rozměrům snadno převezete, kam si budete přát, ale nemusíte se obávat ani složité montáže. Rozložení párty stanu může trvat i méně než 40 minut. Umístit ho lze na všechny typy podkladů. Nejlepší volbou jsou podklady zpevněné.

Libovolný potisk, doplňky pro větší pohodlí

Díky metodě sublimačního potisku můžete neobvyklý design tohoto stanu doplnit grafikou vlastního výběru. Jsou tak vhodné i pro pravidelné firemní akce či festivaly.

Stan je možné opatřit bočními plachtami, LED osvětlením i předsíní. Nezapomeňte ani na posezení. Židle, stoly a pohodlné sedací vaky nesmí na žádné venkovní akci chybět.


Byl tento článek užitečný?

Ohodnoťte jej pomocí hvězd.

Průměrné hodnocení: 5/5. Počet hodnocení: 4