Jak zvelebit zahrádku vaší restaurace? / Doplňky, které na zahrádce vaší restaurace nesmí chybět

Reklamní slunečníky Mitko s potiskem

Slunečníky patří k reklamním nosičům, které už považujeme za naprostou samozřejmost. Venkovní posezení je díky nim v letních vedrech daleko příjemnější. A navíc velmi nenásilným způsobem propagují vaši značku. Můžete je nechat potisknout logem, reklamními texty či originální grafikou ve výrazných barvách. Uplatní se, jak v restauracích, tak v hotelech. Důležité je však vybrat slunečník s dostatečně stabilní konstrukcí a dbát také na kvalitu potisku. Reklamní slunečníky výrobce Mitko tato kritéria splňují. Mají pevnou hliníkovou konstrukci, která se snadno montuje a zase sklízí. Je odolná vůči nárazům větru až do 30 km/h. Podstavec tvoří ocelové pásy bez rotátoru o váze 3,3 kg a rozměrech 50 × 50 cm a profily jsou opatřeny bílou povrchovou úpravou. Také plachta je mimořádně odolná – je vyrobena ze silné látky s dvojitou impregnací. Nemusíte se tedy bát roztržení či dalšího poškození. Potisk se provádí sublimační metodou a může být vyveden v jakýchkoliv barvách, které si zvolíte. Slunečníky se rozkládají buď pomocí lanka s kladkou, nebo pomocí madla.

Otevřená zahrádka i ve večerních hodinách? S LED osvětlením

Ke slunečníkům je možno pořídit přenosné osvětlení, které se ke konstrukci uchytí díky suchým zipům. Zákazníci tak na vaší zahrádce budou moci posedět až do večerních hodin a užívat si pohostinnosti vašeho podniku o něco déle. Při nejnižším stupni výkonu vydrží osvětlení v provozu až 77 hodin. Baterie se nabíjí přibližně 8 hodin.

Perfektní zóna odpočinku: sedací vaky a lehátka

Příležitost k nenápadné reklamě představují také pohodlné sedací vaky, se kterými se v posledních letech setkáváme stále častěji – a to nejen v domácnostech, ale také v kulturních zařízeních, hotelových lobby a restauracích. Vaky mohou být součástí hracího koutu pro děti – pomohou vytvořit neformální atmosféru. Lehátka se zase skvěle hodí na balkon hotelové restaurace. Oba nosiče můžete vybavit libovolným potiskem, který už z dálky upoutá.


Byl tento článek užitečný?

Ohodnoťte jej pomocí hvězd.

Průměrné hodnocení: 5/5. Počet hodnocení: 2