K čemu jsou vhodné pneumatické stany při lokálních akcích?

Vhodné pneumatické stany při lokálních akcích

Veškeré lokální akce v plenéru se účastníkům pojí s barevnými stánky, v nichž jsou nabízeny nejrůznější atrakce, počínaje u gastronomie, přes zboží, služby, až po firemní reklamní stánky. Bohužel na dobu konání akce není možné objednat si krásné počasí, a proto se také většina vystavujících subjektů postará během akce o ?střechu nad hlavou?. Nejjednodušším způsobem na zastřešení stánku jsou stany. Firmy velice rády využívají tyto jednoduché konstrukce během nejrůznějších akcí, jelikož stany jim skýtají poměrně velkou reklamní plochu, která zajišťuje od samého začátku vhodnou propagaci. Čím atraktivnější je vzhled stánku, tím větší přitahuje pozornost návštěvníků akce.

Odlišit se v davu

Dokonalým odlišovacím prvkem v řadě stejných stanů je pneumatický stan, který je obecně nazýván nafukovacím. Bude vyčnívat nad jinými konstrukcemi, je možné umístit reklamu na celé jeho ploše a svým atypickým tvarem přitáhne zraky každého, kdo bude procházet kolem.

Konstrukci stanu je možné skombinovat s nejrůznějšími nafukovacími dekorativními prvky, které je možné téměř jakkoliv tvarovat. Omezením při navrhování takových dekorativních prvků nejsou konstrukční prvky, ale pouze Vaše fantazie. Mohou mít tvar jakýchkoliv potravin i jejich balení, hraček, vozidel nebo abstraktní formu. Dalšími reklamními nosiči nad stanem mohou být heliové balóny, vzducholodě a stacionárně také reklamní vlajky, ohrádky apod.

Pohodlné rozložení

Rozložení pneumatického stanu se nám obvykle pojí s převážně dosti komplikovanými úkony a problémy s ovládnutím celého výrobku, který je velký a na první pohled se zdá být dosti choulostivý. To je ovšem velice mylná představa ? nafukovací stany se rozkládají i skládají velice rychle a snadno. Je možné to zvládnout doslova za pár minut. Pumpa (kompresor) nafoukne stan vzduchem a stan se pak sám postaví na nafukovací nohy. Dokonce, i když nemáme přístup k elektrickému proudu, prodlužuje se doba rozkládání stanu jen o několik málo minut, protože musíme použít ruční pumpičku. Ovšem to je spíše další výhoda pneumatického stanu se stálým tlakem, který se tak odlišuje od stanů s ventilátorem, jenž musí být po celou dobu připojen k elektrické síti. Stany jsou vyráběny z materiálů odolných proti prodření, jsou voděodolné a nepromokavé. Při běžném užívání je dosti těžké jeho povrch poškodit. Nakonec pak stačí jen zapnout k němu stěny, rozmístit vybavení uvnitř, rozestavět venkovní reklamu a stánek je hotov k přijímání hostů.

Použití

Příprava stánku v nafukovacím stanu bude velice snadná. Když máme k dispozici velkou užitnou plochu a prostor, můžeme připravit jakýkoliv druh stánku, prodejního či servisního místa. Postačí jen vhodným způsobem naplánovat místo a rozestavět vybavení. Pneumatické stany máme velice často spojeny s volností a přirozeným uspořádáním prostoru, a proto se k nim přímo ideálně hodí stejně volná sezení, jako např. sedací vaky, taburety, na nichž si můžete skvěle odpočinout. Měkkost a přizpůsobení se křesla tvaru těla uživatele zajistí dokonalý relax. Současně je možné takové sedadlo použít jako reklamní plochu a potisknout jej vhodnými motivy.


Byl tento článek užitečný?

Ohodnoťte jej pomocí hvězd.

Průměrné hodnocení: 5/5. Počet hodnocení: 3