Plotová pole

Potřebujete vyznačit či oddělit určitý prostor? K tomu se výtečně hodí plotová pole s digitálně potištěnými bannery. Tato pole využijí například sportovní týmy k označení servisní zóny, zóny pořadatelů či pro vyznačení míst, která jsou zvlášť atraktivní pro účastníky akce. Plotovým polem můžete na akci též oddělit VIP zónu od zbytku prostoru. Jednotlivé moduly mají délku dva metry a dají se k sobě snadno spojovat, čímž vznikne ohraničené prostranství, nebo je také můžete postavit volně do prostoru. Není zároveň problém je ve velice krátkém časovém úseku přemístit na jiné místo.

K posezení i k relaxu

Součástí každé akce by měly být odpočinkové zóny, kde si člověk může posedět a nabrat síly. Pokud nemáte dostatek prostoru, nebo chcete jen upoutat pozornost návštěvníků, je vaší ideální volbou originální reklamní křesílko s jednostranným/oboustranným reklamním potiskem. Doplnit je můžete o sedací vaky či reklamní lehátka, která jsou nejpohodlnějším reklamním nosičem, na který vám můžeme natisknout prakticky cokoliv. Vytvořte tak originální různorodou zónu určenou k relaxu a odpočinku a nechte návštěvníky, aby si mezi nabízenými možnostmi našli svou nejoblíbenější variantu.

Lehátko je zároveň výborně funkční – díky nastavitelnému sklonu si každý může lehátko upravit do vyhovující polohy. Potah je možné snadno vyměnit bez nutnosti nářadí. Lehátko má zároveň značnou nosnost – unese až 110 kg živé váhy. Lehátko má také patentované zabezpečení proti samovolnému složení, proto se nemusíte obávat nečekaných zranění.

Ochrana před sluncem

Reklamní slunečníky neodmyslitelně patří k letním zahrádkám, ale také k venkovním akcím či festivalům. Slunečníky chrání před sluncem a deštěm a jejich střešní plachta je ideálním místem pro prezentaci vaší značky. Reklamní slunečníky jsou oblíbeným reklamním prvkem, který se díky své hliníkové konstrukci vyznačují dlouhou životností a snadnou montáží. Konstrukci slunečníků dodáváme v elegantní šedé barvě.

Vlajka coby ideální reklamní plocha

Ke skvělým doplňkům na různé venkovní i vnitřní akce bezesporu patří reklamní vlajky. Má to jednoduchý důvod – nabízejí značnou reklamní plochu, a přitom se vyznačují malými přepravními rozměry. To z nich činí velice oblíbenou volbu na soukromé akce, firemní večírky i veletrhy.

Stožár je složen z hliníkových trubek, které jsou značně odolné vůči poryvům větru. Vybrat si také můžete z široké nabídky příslušenství, která vám dovoluje zvolit vhodný způsob upevnění vlajky k povrchu. Otočné podstavce zajišťují vyšší bezpečnost používání během větrného počasí.

Vlajka je vyrobena z polyesteru a je digitálně potištěna dle vašeho přání. Díky použití sublimačního tisku jsme schopni dosáhnout téměř 100% průtisku barev s nejvyšším stupněm sytosti. Na výběr máte modely Rider M a Flyer M, které mohou být vyrobeny také v oboustranném provedení s tzv. „block-out“ vrstvou. Ta zabraňuje průsvitu designů na obou stranách vlajky. Díky široké nabídce rozměrů a tvarů si vyberou i ti nejnáročnější zákazníci.

Prohlédněte si všechny naše eventové doplňky a vybavení a vyberte si z nich ty, které se nejlépe hodí na vaši akci.


Byl tento článek užitečný?

Ohodnoťte jej pomocí hvězd.

Průměrné hodnocení: 0/5. Počet hodnocení: 0