Kde všude se uplatní párty stan? Na letním večírku i dětském táboře

Teplé měsíce s sebou přináší řadu kulturních a zábavních událostí, ať už soukromých nebo veřejných. Pořádají se oslavy na zahradě, gastronomické festivaly, trhy i dětské tábory. Ve všech těchto případech vám bude praktickým pomocníkem kvalitní zastřešení v podobě odolného párty stanu. Jak si vybrat takový, který bude perfektně vyhovovat vaší akci?

Ochrana před náhlým přívalovým deštěm je potřebná jak na venkovním koncertě, tak i na zahradní párty, svatbě, pivním festivalu, na tržišti a samozřejmě i na dětském táboře. Může tak vzniknout prostorná společenská místnost, kde se účastníci tábora budou moci dobře zabavit i za nepříznivého počasí. Stan ale musí samozřejmě odpovídat konkrétní příležitosti. My vám nyní poradíme, podle čeho vybírat.

Ideální společenský stan na dětský tábor

Pořádáte dětský tábor v kempu? Společný prostor, kde se děti budou moci setkávat, i když se spustí nečekaný liják, je nezbytností. Pokud nemáte k dispozici větší chatu, je pořízení stanu ideálním východiskem. Nebudete muset zbytečně měnit připravený program.

Jaký by měl takový stan být? Samozřejmě prostorný, pevný a s kvalitním opláštěním. To vše splňuje nůžkový párty stan Mitkotent Premium. Stany z této řady se nabízí v mnoha rozměrech a jsou odolné vůči nepříznivým povětrnostním podmínkám. Konstrukce je vytvořena z hliníku (díky tomu je lehká a zároveň něco vydrží) a opláštění tvoří vodotěsná dvojitě impregnovaná textilie.

Jestli tábory pořádáte každoročně, investice do kvality se vám vyplatí – stany jen tak něco neponičí a vy budete připraveni na vše.

Nechybí ani dodatečné vybavení

Nechybí ani dodatečné vybavení Stany Premium druhé generace jsou navíc vybaveny systémem Easy-Hold – ten vám umožňuje dodatečné upevnění světel, topení nebo třeba vlajek. Provedení bočnic najdete v několika variantách – plné, poloviční, s různým počtem oken, se spodním profilem, se vstupem na zip a výjimkou nejsou ani ozdobné kryty nohou stanu.

Jaké další doplňky děti na táboře ocení?

Aby děti trávily co nejvíce času venku na čerstvém vzduchu, poskytněte jim posezení přímo pod širákem – vsaďte na sedací pytle. Ty si totiž zamilovali nejen dospělí, ale i děti, které si budou chtít po všech táborových aktivitách dopřát chvíli volného oddechu.

Můžete je nechat potisknout jakýmkoliv motivem a vybrat si také libovolný tvar, rozměr či potah. Pořídíte například sedací pytle z polyesteru nebo ekokůže, vyplněné polystyrenovou kostkou či recyklovaným granulátem – ve tvaru kostky i klasického pytle. Velkou výhodu představuje jejich odolnost a minimální nároky na údržbu – velmi snadno se čistí, což je vlastnost, kterou na akcích s větším počtem dětí, zcela jistě oceníte.


Byl tento článek užitečný?

Ohodnoťte jej pomocí hvězd.

Průměrné hodnocení: 0/5. Počet hodnocení: 0