LED osvětlení zabudované v konstrukci - komfort a funkčnost

Těší nás, že jsme jako první vyvinuli reklamní stany a slunečníky s osvětlením zabudovaným přímo v konstrukci. Speciálně pro tento účel jsme zkonstruovali profily s pevně zabudovanými LED páskami a to bez snížení mechanické odolnosti daného výrobku.

Tato inovace si na veletrhu RemaDays Waršava 2019 vysloužila stříbrnou medaily v kategorii inovací outdoorové reklamy. Z jakého důvodu si tyto výrobky pochvalují i naší zákazníci?

Nůžkové stany Octa Pro LED jsou prvními stany na trhu, které mají osvětlení zabudované přímo v konstrukci. Díky tomu naši zákazníci šetří drahocenný čas, protože už déle nemusejí hledat a složitě instalovat externí osvětlení. Svítivost je na úrovni 4.000 lumenů, díky čemuž můžete pohodlně využívat osvětlený prostor ve stanu. Současně si LED osvětlení udržuje nízkou spotřebu energie v rozmězí 50-90W (v závislosti na velikosti stanu).

Konstrukce se zabudovaným osvětlením zaujme nejen svojí funkčností, ale také estetikou, kterou s sebou přináší nasvětlený nůžkový stan. Hlavní potenciál tohoto řešení objevíte během večerních eventů, kdy Váš nasvícený stan vynikne nad ostatními. Další výhodou stanové řady Octa Pro LED je pak systém Easy-Hold, díky kterému rychle a bez dodatečných adaptérů uchytíte přímo na stan další příslušenství. Záruka na konstrukci v délce 5 let je pak hlavní konkurenční výhodou těchto nůžkových stanů.

LED osvětlení je napájeno ze sítě přes 230V AC adaptér, nebo díky 12V DC baterii. Tu oceníte především na akcích se složitým nebo žádným přístupem k elektřině.

Dalším produktem se zabudovaným osvětlením jsou LED reklamní slunečníky. Ty lákají pozornost návštěvníků večerních akcí a současně poskytují funkční osvětlení v rámci restaurací, kaváren, zahradních akcí apod. Spotřeba energie se drží na 70-90W (v závislosti na typu slunečníku) a svítivost je na úrovní 4.000 lumenů.

alt-0686420001642781053019bvbefmw.png

LED osvětlení a ekologie

LED osvětlení je eko friendly. Jeho hlavní výhodou je světelná účinnost - zatímco tradiční žárovkové osvětlení přemění na světlo pouhých cca 5% spotřebované energie, v případě LED osvětlení je to cca 90%. V praxi to znamená, že LED osvětlení je téměř 20x efektivnější než klasické žárovky. Nižší spotřeba se pak positivně projeví na účtu za elektřinu, což ocení především častí a pravidelní uživatelé osvětlených slunečníků a stanů.

Dalším přínosem je bezpečnost LED osvětlení. Díky tomu, že se tento světelný zdroj užíváním nezahřívá, je možné jeho bezpečné užívání v kombinaci s hořlavými materiály. Pro dlouhodobé uživatele je klíčový také fakt, že LED osvětlení negeneruje škodlivé UV světlo.

Zapomínat nesmíme také na fakt, že LED osvětlení je výrazně trvanlivějším zdrojem světla, který nevyžaduje časté výměny. Díky tomu dochází ke znatelnému snížení vznikajícího odpadu.

Naše výrobky byly vždy vyráběny v souladu s myšlenkou "Zero waste". Zařazení nůžkových stanů a slunečníků se zabudovaným osvětlením tak představuje významný krok ve vývoji naší společnosti. Otázka životního prostředí je pro nás klíčová, o čemž svědčí fakt, že k výrobě používáme výhradně kvalitní materiály, které zajišťují dlouhodobé využití výsledných produktů. Abychom tuto dobu použitelnosti ještě prodloužili, držíme náhradní díly k našim výrobkům skladem. Díky tomu není třeba v případě poškození produktu vyrábět jej celý nový - stačí nahradit poškozený díl. K balení výrobků pak používáme recyklované obalové materiály, z nichž většina je certifikována jako eko friendly.

alt-0625359001642781089179aesthit.png

Nůžkové stany a slunečníky MITKO s LED osvětlením

Osvětlení nůžkového stanu nebo slunečníku Vám umožní využívat krytý prostor bez ohledu na denní dobu. Správné nasvícení hraje také výraznou roli z pohledu vizuálního vnímání návštěvníků. Zabudované LED osvětlení zajistí profesionální prezentaci Vaší značky a výrazně zkrátí čas potřebný na stavbu nůžkového stanu, případně slunečníku.

Konstrukce se zabudovaným LED osvětlením v nabídce MITKO:

  • Octa Pro LED - první nůžkový stan na trhu s LED osvětlením zabudovaným přímo v konstrukci. Nastavitelná síla světla umožní přizpůsobit se daným podmínkám outdoor akce. Nůžkové stany Octa Pro LED jsou dostupné v rozměru 3x3 a 3x4,5 m.
  • LED reklamní slunečníky - V dnešní době nepostradatelné vybavení každého hotelu, restaurace a dalších gastro provozoven s letní zahrádkou. Slunečníky poskytují ochranu před sluncem i lehkým deštěm a díky zabudovanému LED osvětlení zvyšují komfort hostů po setmění. LED slunečníky jsou dostupné v rozměrech o průměru 3, 3,5, a 4 m, dále pak v rozměru 3,5x3,5 m.
  • Nůžkové stany a slunečníky se zabudovaným LED osvětlením představují inovativní řešení pro venkovní i vnitřní akce. V kombinaci s atraktivním designem potisku získáte vysoce praktický i reklamní nástroj.


    Byl tento článek užitečný?

    Ohodnoťte jej pomocí hvězd.

    Průměrné hodnocení: 5/5. Počet hodnocení: 2