Lesní festival pro zastánce přírody – které eventové doplňky uplatníte všude?

Velké festivaly a koncerty jsou letos zrušeny, ale sportovní závody a menší přírodní festivaly se konat mají. Akce v přírodě, nebo třeba ve zřícenině starého hradu, se těší velké popularitě. Hosté si zde mohou odpočinout od přetechnizovaného světa. Bez čeho se podobné události rozhodně neobejdou?

Setkání na pár hodin doplněné řadou přednášek, hovory se zajímavými lidmi a chutným občerstvením, dovede rychle zvednout náladu. Můžete ho uspořádat i bez velkého technického zázemí, či pronajatých prostor. Stačí vám k tomu klidně i lesní pozemek a alespoň základní vybavení. Začnete pořízením kvalitního stanu a nezbytných doplňků.

Workshop v párty stanu

Aby si vaši hosté připravený workshop opravdu užili, je třeba myslet hned na několik nezbytností – občerstvení, příjemné prostředí, bohatý program, čas na vydechnutí, pohodlné posezení a pochopitelně také na opatření pro případ náhlé změny počasí, které v létě není ničím neobvyklým. Pokud nemáte vlastní ani pronajatou chatu, ale chcete pořádat úzce zaměřenou sešlost na vlastní lesní zahrádce, určitě si neváhejte opatřit párty stan. Můžete si jej nechat libovolně potisknout (třeba oblíbeným přírodním motivem) a snadno jej složíte i rozložíte, kde bude třeba.

Párty stanům Mitko nechybí pevná hliníková konstrukce, která jim propůjčuje mimořádnou odolnost a stabilitu, ani moderní design. Skvěle propojují estetickou a funkční stránku a na první pohled upoutají svým subtilním a elegantním zpracováním. Mají malé přepravní rozměry a vodotěsné opláštění. Lze je vybavit různými typy bočnic – nůžkový stan může sloužit vyloženě jen jako střecha, nebo jako pohodlné přístřeší s vchodem. U workshopu či přednášky v přírodním prostředí je praktičtější spíše uzavřený stan.

Klíčová výhoda párty stanu? Nepotřebujete elektrické připojení

Jestli máte na zahradě (nebo lesním pozemku) elektrickou přípojku, nemusíte se touto problematikou vůbec zabývat, ne všude je ale takový luxus dostupný. Měli byste se tím nechat zastavit? Určitě ne – jednou z výhod nůžkových stanů je jejich nenáročnost. Nepotřebujete mít k dispozici stálý zdroj napětí.

A pokud jste zatoužili po stanu Octa Pro Led s integrovaným osvětlením, stačí si pořídit 12V bezdrátové nabíjení.

Lesní bar na festivalu – ano nebo ne?

Chcete celou událost doplnit ještě dočasným barem? Pak by vám zde neměly chybět stolky, židličky a reklamní slunečníky, které na vaši akci upozorní a vaše hosty budou chránit před sluncem či náhlým letním deštěm. Podobné posezení můžete samozřejmě zastřešit i pomocí stanu.

Pro maximální komfort vašich hostů si nezapomeňte pořídit rovněž sedací vaky (výplň tvoří recyklovaný granulát, pevná pěna, nebo třeba polystyrenové kuličky), nebo sklápěcí lehátka – i ty lze nechat potisknout (digitální technikou sublimace).


Byl tento článek užitečný?

Ohodnoťte jej pomocí hvězd.

Průměrné hodnocení: 0/5. Počet hodnocení: 0