Netradiční silvestrovská párty? Ve stanu!

Každoročně trávíte novoroční oslavy na horách a letos to chcete změnit? Překvapte přátele originálním nápadem – silvestrovskou párty a taneční zábavou ve stanu. Není nic lepšího než zábavná párty s perfektním výhledem ven. Stačí pořádné vybavení a venkovní oslavě v zimním období nic nezabrání.

Pronájem chaty daleko v horách má své kouzlo – většinou je zde dostatek prostoru k přespání, koupelna a menší kuchyňka spojená s obývacím pokojem. Pro menší partu lidí to bohatě stačí. Samozřejmě si můžete pronajmout i větší chatu, ale jestli chcete slavit originálnějším způsobem a ve větším stylu – s hudbou, tancem a příjemnou atmosférou, vsaďte na párty stan. Toto řešení je ideální zejména pro firemní akce či jiné předvánoční a novoroční události, ale mohou po něm sáhnout i všichni ti, kteří rádi vyzkouší něco nového.

Skvělý zážitek za příznivou cenu

Párty stan si můžete pronajmout, nebo koupit – a venkovní oslavy proměnit v příjemnou tradici. Nůžkový či kopulovitý stan lze vybavit bočními stěnami, a dokonce i okny – jednotlivé stany můžete rovněž spojit do jednoho velkého celku a vytvořit tak obrovský prostor například s tanečním sálem, barem a grilem.

Vytápění ve stanu nepředstavuje žádný problém – topit je zde možné zcela bezpečně. I když bude venku mráz, díky výtopnému systému vám uvnitř bude příjemně. Pokud chcete dosáhnout naprosto profesionálního výsledku, svěřte se do rukou odborníků, kteří vám se vším poradí.

Pohodlné posezení

Jakmile budete mít vybraný vhodný stan i vytápění, nezapomeňte hostům zajistit naprosté pohodlí. Vytvořte pro ně odpočinkový kout s komfortním posezením. Velmi moderní a oblíbené jsou sedací vaky, které mohou zároveň fungovat jako reklamní nosiče. Výplň bývá různá – za nejlepší druh se považují polystyrenové kuličky. Potah tvoří ekokůže, PVC, nebo třeba polyester. Látka je velmi odolná a přizpůsobená digitálnímu potisku.

Možnost nechat povrch potisknout libovolnými motivy potěší zejména pořadatele větších firemních akcí. Na sedací vaky a stany snadno umístí své logo.

Postarejte se o zábavný program

Vánoční ani silvestrovská párty se neobejde bez hudby, dobrého jídla a her. Nesmí chybět horké pití, punč a chutné jídlo – a popřípadě i karaoke pro zpestření programu.

Na párty s přáteli neváhejte vyzkoušet různé zajímavé aktivity – například odvážnou ochutnávku nezvyklých pokrmů, jako jsou šneci, chobotnice, škeble, kaviár, cvrčci a mnoho dalších. Zvítězí ten, který se nezalekne ani těch nejpodivnějších specialit.

Zábavou pro klienty může být zase laserová střelnice, stolní fotbálek, virtuální realita, klasická degustace vín, či krátký barmanský kurz.


Byl tento článek užitečný?

Ohodnoťte jej pomocí hvězd.

Průměrné hodnocení: 5/5. Počet hodnocení: 4