Odložili jste svatbu na podzim? Připravte se na sychravé počasí

Možná, že jste se dlouho chystali na velkolepou oslavu pro celou rodinu, měli jste všechno pečlivě připravené (od výzdoby až po luxusní občerstvení), nebo jste plánovali romantickou zámeckou svatbu se stovkou hostů a posezením venku a najednou jste zjistili, že nic z toho se nemůže uskutečnit. Pochopitelně jste zklamaní a rozčilení. Ale není všem dnům konec, stačí zábavu pouze o pár měsíců odložit – podzimní počasí bývá často stabilnější, než letí nebo jarní a kdyby náhodou zafoukal silnější vítr, pevná hliníková konstrukce nůžkového stanu to vydrží.

Podzimní oslava? Pod stabilním stanem Mitkotent Classic

Všechny stany Mitkotent Classic disponují příčně zesílenými nůžkovými profily, takže jsou vysoce odolné. Tato řada navíc umožňuje připojení dodatečných prvků – díky systému Easy-Hold. Přímo ke konstrukci lze upevnit vytápění nebo osvětlení, takže zábava může pokračovat až do večera a i když se citelně ochladí, nikomu z vašich hostů nebude zima. Montáž je přitom snadná a každý si s ní rychle poradí. Také na opláštění se můžete spolehnout – bočnice i střechu tvoří voděodolná polyesterová textilie s dvojitou impregnací.

Svatební zábava v nočních hodinách? Vsaďte na stan s LED osvětlením

Toužíte po perfektní svítící konstrukci, která vaše hosty doslova uchvátí? U stanu Octa Pro LED můžete počítat s osvětlením, které je do konstrukce stanu přímo zabudované. Není třeba instalovat další prvky a intenzitu světla je možné libovolně nastavovat. Barvu opláštění můžete vybírat z 20 základních odstínů tkanin, ale je samozřejmě možné zvolit i vaše vlastní barvy nebo vzory. Opláštění stanu se potiskuje pomocí sítotisku a digitálního potisku. Bočnice může být plná, se spodním profilem, s jedním a více okny, nebo například se vstupem na zip. Nenechte se odradit aktuální situací a zorganizujte velkolepou akci, kterou si budete ještě dlouho pamatovat. Podobné události, jako je jubilejní oslava či svatba, se obvykle konají jen jednou za život, takže pečlivá příprava se rozhodně vyplatí – o to víc si svůj den užijete. Nejste si jisti, jak by váš stan mohl vypadat, a rádi byste získali jasnější představu? Nechte si zdarma připravit návrh projektu.

Jehlan Static – odolné stany pro stovku hostů

Máte v plánu pozvat větší počet hostů? Stany Jehlan Static zastřeší plochu až do 227 m2 a pod střechu se pohodlně vejde i 190 vašich známých. Opět nabízí odolnost vůči povětrnostním podmínkám (přestojí rychlost větru do 100 km/h) a precizně provedené opláštění.


Byl tento článek užitečný?

Ohodnoťte jej pomocí hvězd.

Průměrné hodnocení: 5/5. Počet hodnocení: 2