Plánujete výročí firmy? Vaše logo nesmí chybět na reklamním slunečníku či lehátku.

Eventové doplňky: jaké jsou možnosti?

Pokud chystáte stánek na veletrhu, festivalu a jiné otevřené akci, určitě byste měli popřemýšlet nad samotným stánkem. Pokud se jedná o menší akci, jako propagace vám postačí i slunečníkči třeba plachta s vaší značkou. Slunečník je velmi oblíbeným doplňkem. Zastíní a díky hliníkové konstrukci je velmi stabilní, vydrží vítr až do rychlosti 30 km/h, zachytí déšť a vydrží i prudké sluneční záření bez výrazného blednutí.

Plánujete výročí firmy?

Čeká vás významné výročí firmy, setkání s obchodními partnery, nebo se chystáte jako sponzoři na nějakou akci či festival? Vytřískejte z akce maximum, ať je váš brand nezapomenutelný a pořiďte si reklamní slunečníky, lehátka či třeba sedací vaky s vaší značkou.

Firemní výročí, golfový turnaj, sponzorský stánek na festivalu či třeba setkání na sportovním dni s obchodními partnery si vyžaduje jedno – být pořádně vidět. Vaše značka například ve formě loga a nápisu či třeba vtipné grafiky se může objevit nejen na klasických reklamních plochách, ale také na doplňcích jako jsou slunečníky či lehátka.

Návštěvníci ocení pohodlné sezení

Nenápadnou, ale přesto účinnou firemní propagací jsou lehátka či sedací vlaky. Návštěvníci akce se v nich budou cítit skvěle, odpočinou si a váš brand si zapamatují. Nemusíte se bát originality – na outdoor akce patří a návštěvníci si vás tak lépe zapamatují.


alt-035225200156172595115copcjpqx.jpg

Lehátka nezabírají místo

Nejpopulárnější volbou jsou lehátka z pevné polyesterové textilie. Snadno je totiž složíte a přepravíte kamkoliv, nebudou vám zabírat příliš místa a to ani při skladování. Mimoto jsou velmi lehká a přitom unesou i vyšší váhy – až do 100 Kg. Tiskneme na ně digitální technikou sublimace, takže se můžete těšit na pěkné, výrazné barvy, odolné proti UV záření

Pytle a sedací vaky do vaší prodejny

Další možností jsou sedací vaky a pytle, kterými můžete vybavit svou prodejnu, hodí se do různých čekáren, odpočíváren, ale můžete ji využít i pod širým nebem. Potahy vaku se dají kdykoliv vyměnit, takže můžete potisk ušít na míru akci nebo období.


Byl tento článek užitečný?

Ohodnoťte jej pomocí hvězd.

Průměrné hodnocení: 4.5/5. Počet hodnocení: 8