Pneumatické stany či brány: netradiční reklama, kterou postavíte i v pustině

Pneumatické stany či brány: netradiční reklama, kterou postavíte i v pustině

Pořádáte akci, na kterou potřebujete nafukovací stan, ale nemáte přístup k elektrické energii? Pak vsaďte na pneumatické stany. Nemají ventilátor, takže jsou velmi tiché. Díky schopnosti udržet si stálý tlak je můžete postavit i na louce v přírodě, bez nutnosti shánět zdroj elektřiny.

Chystáte se na festival nebo reklamní prezentaci a sháníte vhodný nafukovací stan, bránu nebo reklamní sloup? Zapomeňte na klasická nafukovadla, která musíte připojovat k elektrické síti a zkuste pneumatické stany Falco, které elektřinu nepotřebují. Potiskneme je dle vašich představ a vaše značka bude nepřehlédnutelná.

V čem jsou výjimečné?

Naše pneumatické stany jsou vybavené odolnými, těsnícími vložkami, které udržují stálý tlak vzduchu v nohách stanu. Díky tomu nepotřebujete ventilátor, ani přísun elektrické energie. V klidu je postavíte i na louce uprostřed ničeho. Mají aerodynamický tvar a marnivé počasí si na ně nepřijde – když začne pršet, dešťová voda se na střeše neshromáždí, ale odteče. Stan odolává větru až do 38 km/h. Vyrábí se v rozměrech od 4x4 po 6x6 s volitelným provedením bočnice. Ta může být plná, s oknem, nebo s dveřmi na zip.

Stan složíte i sbalíte za pár minut

Žádná složitá konstrukce. Pneumatické stany jsou složené v malé tašce, kterou si donesete kamkoliv, rozložíte a postavíte za několik minut. K nafouknutí můžete použít buď ruční pumpy, nebo pumpy elektrické, se kterou stan Falco nafouknete za 5 minut. Následně ho ukotvíte k podkladu kolíky, zajistíte lanky, nebo pískovým závažím.

Ochrana proti změnám teplot

Stojí stan celý den na prudkém slunci a najednou se spustí liják? Stanům naštěstí nechybí bezpečnostní ventily, které při změně venkovní teploty redukují náhlé výkyvy tlaku. Díky tomu se nemusíte bát, že by stan při prudké změně počasí praskl.


alt-0482023001565685183efgintanrz.jpg

Stan, brána nebo sloup?

Pokud chystáte závody, firemní sportovní hry či třeba předváděčku, můžete místo stanu zvolit pneumatickou bránu. Můžete si ji nechat celoplošně potisknout nebo zvolit variantu se suchými zipy, na které můžete uchytit reklamní bannery.

Další variantou je reklamní sloup, který vyrábíme ve výškách od 2 do 4 metrů. Funguje na stejném principu jako stany, stačí ho nafouknout a víc už se o něj nemusíte starat. Zaujměte originální reklamou a nechte si sloup potisknout dle vlastních představ. Na vaši značku tak nikdo nezapomene.


Byl tento článek užitečný?

Ohodnoťte jej pomocí hvězd.

Průměrné hodnocení: 5/5. Počet hodnocení: 4