Podle čeho vybírat eventové doplňky na závody?

Budete na jaře pořádat motoristické, nebo cyklistické závody či například charitativní běh? Začněte se připravovat už teď a doplňte celou událost vhodnými eventovými doplňky a zapamatovatelnou grafikou. Bez čeho se žádná sportovní událost neobejde?

Stánky s občerstvením a sportovními doplňky, plotová pole a bannery se objevují na většině sportovních závodů. Ať už jste organizátorem akce, nebo jejím sponzorem, je třeba se správně prezentovat. Chcete hosty popostrčit k dobrému skutku a vybrat příspěvky na nemocné, podpořit soutěžící, nebo divákům představit vaši značku sportovního oblečení pro běžce a cyklisty? Využijte k tomu roll- upy, reklamní bannery, vlajky a další reklamní výrobky.

Konkrétní produkty vždy vybírejte podle vašeho záměru – chcete maximálně zdůraznit důležitost benefiční akce? Potom vsaďte na odolný materiál, kvalitní provedení a jednoznačné sdělení.

Stany Mitkotent Premium – osvědčená klasika

Na akci upozorněte dlouho dopředu – prostřednictvím spotu v rádiu, reklamy v televizi, internetové reklamy, billboardů, letáčků, nebo bannerů, vhodně umístěných v obchodním centru. A jakmile den události nastane, mějte k dispozici reklamní stan. Na podobných akcích se vyskytují kopulovité, nůžkové stany i stany ve tvaru jehlanu – organizátoři často volí nůžkové stany Premium, nebo prostorné stany Jehlan Static.

Stany řady Premium disponují zesílenou výškově nastavitelnou konstrukcí a systémem Easy-Hold, vyrábí se z hliníku a jsou vysoce odolné. Dokážou odolat větru do 100 km/h. Plášť tvoří zesílená vodotěsná textilie z polyesteru – dvojitě impregnovaná a odolná proti otěru či vnějšímu poškození. Provedení bočnice může být buďto zcela nepropustné, poloviční, s velkým oknem či několika menšími.

K potisknutí stanu se využívá sublimační tisk, díky kterému je možno zhotovit jakoukoliv grafiku ve 20 standardních odstínech i libovolných barvách, jaké si vyberete. Stan lze dodatečně opatřit železným, nebo pískovým závažím.

Jehlan Static – snadné zastřešení velkých ploch

Srovnatelnou odolností vůči větru (samozřejmě dle způsobu ukotvení) se mohou chlubit také stany Jehlan Static. Podpírají je silné hliníkové stožáry, jimž dominuje nepromokavá střecha ve tvaru jehlanu. Pohodlně zastřešit můžete i více než 200 m² – vznikne tak prostor i pro 170 lidí. Takže pokud k závodům pořádáte ještě doprovodnou událost, nebo zkrátka jen chcete hostům zajistit místo, kde si budou moci v klidu posedět, je tento stan ideální volbou. Pořídíte je v několika verzích – Mini i Base. Snadno se montují i rozkládají – montáž netrvá déle než 40 minut – a nabízejí dva druhy opláštění (impregnovaný polyester, nebo PVC).

Noční běžecké závody

Tradiční běh Lužánkami se bude konat koncem března, vy ale máte v plánu organizovat úplně jinou událost – noční běžecké závody po vzoru Avon běhu na 5 km, které se konaly jako pomoc v boji proti rakovině prsu.

V takovém případě je potřeba vaše reklamní produkty pořádně nasvítit – pořiďte si stan Octa Pro LED, který má osvětlení zabudované přímo do konstrukce a umožňuje také bezdrátové nabíjení. Občerstvení pro závodníky tak můžete nabízet u startu i u cíle. Nezapomeňte ani na další světelné prvky, které soutěžící navedou správným směrem a probudí v nich novou motivaci.


Byl tento článek užitečný?

Ohodnoťte jej pomocí hvězd.

Průměrné hodnocení: 5/5. Počet hodnocení: 2