Pořádání velké akce – jak si s tím poradit?

Venkovní akce – zastřešení pro velkou venkovní akci

Pořádáte velkou akci – jak si s tím máte poradit? Chcete své zákazníky překvapit a zorganizovat akci pod širým nebem? Jak to udělat? Jaké zvolit zastřešení pro velkou událost? Z následujícího článku zjistíte, jaké jsou výhody velkých reklamních, hvězdicových nebo kopulových stanů. Venkovní akce. Pořádání pikniků, koncertů, festivalů a dalších open air akcí je stále oblíbenější. Jejich počet roste především na jaře a v létě, kdy začíná jejich sezona. Avšak ani na podzim nebo v zimě nemusíte zůstat stranou – v současnosti již existuje řešení nejpalčivějšího problému – jak se pod přístřeškem zahřát.

Pokud organizujete venkovní akci, musíte být připravení na všechno, zejména na proměnlivost počasí, které často dokáže změnit celý průběh událostí. Základním vybavením každé venkovní akce je party stan. Současná nabídka je velmi pestrá – nabízíme rámové stany, pneumatické stany, hvězdicové nebo kopulové stany.
Poslední dva zmíněné patří mezi opravdu revoluční řešení při organizaci VELKÝCH akcí. Řekněme si tedy pár slov o každém z nich.

Stany pro Vaši venkovní akci – naše doporučení

Konstrukce hvězdicového stanu JEHLAN stojí na masivních stožárech, ke kterým se připevní nepromokavá střešní plachta. Po rozložení poskytuje jeden stan až 270m2 zastřešené plochy, průměr stanu je v závislosti podle rozměru 10 a 12 m. Originální design – při pohled shora je vidět obrovská hvězda, která všechny návštěvníky ihned zaujme. Stan může posloužit jako pouhé zastřešení plochy, při změně počasí však stačí zapnout stěny a získáte uzavřený prostor. Přidanou hodnotou je možnost potisku samotné textilie. Díky bezpečnostním certifikátům – včetně statických výpočtů a zkoušek hořlavosti – budete jen těžko hledat lepší nosič pro vaši prezentaci.



Dalším zajímavým řešením jsou kopulové stany DOME. DOME je ideální pro ty, kdo hledají originální a netuctové řešení. Půdorys stanu tvoří pětiúhelník s kopulovitými stěnami a hned na první pohled je zřejmé, že se nejedná o standardní přístřešek. Díky rychlé instalaci, snadné přepravě a originálnímu vzhledu patří DOME mezi to nejlepší, co v kategorii stanů najdete. Modularita výrobku, tedy schopnost spojovat a zvětšovat plochu, otevírá široké spektrum využití během různých událostí. Podobně jako u hvězdicového stanu lze celou textilní plochu potisknout, čehož firmy často a rády využívají k vlastní prezentaci na pravidelných akcí.



Zaujměte s originálním stanem pro venkovní akce

Tyto dva výrobky se skvěle osvědčily během konání venkovních akcí – festivalů, radovánek, koncertů, dožínek, ale také během obřadů a svatebních hostin na čerstvém vzduchu.
Díky neobvyklému tvaru, barvám a funkčnosti stanů jsou akce pořádané pod takovými přístřešky neobvyklým zážitkem pro všechny účastníky.

Zákazníci jsou stále více otevření různorodým a inovačním řešením.
Překvapte je hvězdicovým stanem JEHLAN nebo kopulovým stanem DOME


Byl tento článek užitečný?

Ohodnoťte jej pomocí hvězd.

Průměrné hodnocení: 5/5. Počet hodnocení: 3