Pořádáte vánoční firemní event? Nezapomeňte na tyto doplňky

Při organizaci firemního večírku se zaměřte na několik hlavních bodů – zajímavé a zapamatovatelné prostory, kvalitní catering a zábavný program. Nepodceňte však ani výzdobu, pohodlné vybavení a samozřejmě ani využití reklamních předmětů, díky kterým si vás klienti dlouho uchovají v paměti.

Půjde o akční teambuilding nebo vánoční školení?

Přizpůsobte tomu prostor i zařízení interiéru. Raději si vše naplánujte s velkým předstihem, protože většina oblíbených sálů bude už dávno zamluvená. Vymyslete si, co všechno byste na podobné akci chtěli mít a co byste chtěli dělat.

Bude se jednat o velké školení pro klienty s občerstvením a zábavou? Jakoukoliv prezentaci skvěle doplní prezentační stěna s pevnou hliníkovou konstrukcí. Je odolná a mobilní – snadno se složí, rozloží i odveze. Využít ji můžete i při jiné příležitosti – potištěnou látku ze stretchové tkaniny stačí na konstrukci pouze natáhnout a uzavřít pomocí zdrhovacího zipu. Nechte si vytvořit tematický potisk v barvách vaší firmy a s vánočními motivy a uveďte zde hlavní témata přednášky a časový rozvrh, aby měli vaši hosté perfektní přehled o tom, co je čeká.

Potisk sublimační metodou je velmi odolný vůči UV záření i otěru a barvy jsou ostré a syté. Prezentační stěnu můžete kombinovat například s pultem nebo menším stolkem, aby se vám lépe přednášelo.

Slavíte významné výročí? Ukažte to

Vánoční event můžete snadno spojit s důležitou firemní událostí. Slavíte kulaté výročí vzniku firmy a chcete uspořádat opravdu pořádnou akci s koncertem a atrakcemi? Nezapomeňte na tematickou výzdobu s originální grafikou, která zaujme na první pohled.

Reklamní brány a sloupy se stanou příhodným orientačním bodem. Hosté díky nim snáze najdou jednotlivá soutěžní klání, stan s laserovou střelnicí, karikaturistu nebo stánek s občerstvením – také jednotlivé reklamní stany ozdobte zapamatovatelným potiskem.

Vytvořte vánoční atmosféru

Klidová zóna k Vánocům patří. Místo, kde vaši hosté budou moci posedět, vyzkoušet něco dobrého k jídlu a vychutnat si pohodovou atmosféru blížících se Vánoc, nesmí na vaší párty chybět. Příjemné a praktické posezení nabízí sedací vaky, které jsou stále oblíbenější – na akcích i v domácnostech. Výplň, rozměry, materiál i vzor potisku si můžete vybrat tak, abyste přesně doladili styl celé akce a potěšili i ty nejnáročnější hosty.


Byl tento článek užitečný?

Ohodnoťte jej pomocí hvězd.

Průměrné hodnocení: 5/5. Počet hodnocení: 2