Poutače v době pandemie: S jakými akcemi lze počítat a jak se na ně připravit?

Návrat do normálu můžeme pravděpodobně očekávat v průběhu června, zatím ale nic není zcela jisté – rozumnější úvahou je spíše konec léta nebo začátek podzimu. To vám dává spoustu času na to, abyste zorganizovali společné setkání, nebo si zajistili prodejní místo na příští rok – ať už na festivalu či sportovní události. K oblíbeným eventovým doplňkům, které můžete využít i bez organizace větší akce a přesto na sebe efektivně upozornit, patří prezentační stěny a roll-up bannery.

Poutače do obchodních center – rolly-upy

Neváhejte upozornit na slevovou akci nebo nový produkt a přitáhněte k vám ještě více zákazníků. Roll-upy jsou lehkým a snadno přenosným reklamním médiem, které se hodí v podstatě do jakéhokoliv prostředí – obchodního centra, lokálního obchůdku, květinářství, prodejny jízdních kol či před vchod do restaurace. Bez problému je složíte a zase rozložíte. Upevňují se na hliníkový stožár a potiskují se solventním tiskem. Díky tomu bude vaše reklamní sdělení vyvedené v jasných a sytých barvách. Lze je umístit stejně tak do vnitřních prostor, jako do exteriéru – jsou voděodolné, takže ani déšť vaši prezentaci nezastaví.

Netradiční reklama do obchodu? Prezentační stěna

Prezentační stěny se využívají především na veletržních akcích, závodech či promo akcích, stejně tak jimi však můžete poukázat na výprodejovou kampaň přímo uvnitř obchodu. Z dálky je určitě nikdo nepřehlédne – vyrábějí se i v rozměrech 595 × 238 cm. Pevnou a lehkou konstrukci z hliníku doplňuje kvalitní opláštění, potištěné sublimačním tiskem. Látka je elastická a flexibilní. Stěny jsou výjimečné rychlou montáží, snadnou přepravou a odolným potiskem.

Akce v barvách podzimu?

Přesunuli jste promo akci na podzim? Řada agentur, které se specializují na eventy, vkládá své naděje do „Back to school“ období. Je to i váš případ? Pak zauvažujte o pořízení nůžkových reklamních stanů, plotových polí, lehátek a sedacích vaků v zářivých podzimních barvách. Když už akce, tak pořádná. A hlavně konečně venku na čerstvém vzduchu. Veselé podzimní barvy jí dodají ten správný ráz a potěší estetické cítění vašich hostů, kteří museli strávit tolik času doma.


Byl tento článek užitečný?

Ohodnoťte jej pomocí hvězd.

Průměrné hodnocení: 0/5. Počet hodnocení: 0