Praktické zastřešení na zahradní párty i gastrofest

Mnoho festivalů se odložilo až na září, některé z nich ale naopak v poslední době teprve vznikají. Chcete se zúčastnit sportovních závodů nebo nabídnout ochutnávku na gastrofestivalu? Pak se nezapomeňte důkladně připravit a pořiďte si kvalitní stan.

Letos v létě se počasí střídá jako na horské dráze – zastřešení na venkovní akce je doslova nutností. Ať už pořádáte divadelní festival nebo ochutnávku exotických pokrmů, s odolným reklamním stanem nikdy nešlápnete vedle.

Ideální stan na gastrofestival? Párty stan Dome

Ideální stan na gastrofestival? Párty stan Dome Nejen, že svými mohutnými rozměry a kopulovitým tvarem zaujme už z dálky, ale navíc vám umožní vytvořit příjemné prostředí, kam se vaši hosté rádi usadí a vyzkouší nabídku netradičních nebo i typických českých jídel.

Stany Dome jsou ideální na VIP události, a protože je nesvazuje klasická nůžková konstrukce, nabízí se vám zde ještě více místa, které můžete využít na umístění reklamních prvků či pohodlného nábytku. Konstrukci tvoří hliníkové profily o 43 mm (propojené pevnými spojkami) a jejich opláštění lze nechat libovolně potisknout (buďto pomocí metody sítotisku, nebo digitálního tisku). Jsou odolné vůči poryvům větru až do 100 km/h.

Mohou disponovat až 6 různými vstupy, nebo být opařeny bočnicemi (plnými, s okny i na zip). Lze je vybavit také dodatečnými zátěžemi, podlahou z tvrzeného PVC v černé, šedé, bílé, modré, červené nebo zelené barvě a voděodolným přenosným LED osvětlením.

Mitkotent Premium – elegantní zastřešení na zahradní párty

Potřebujete přístřešek, pod kterým se schováte před ostrými slunečními paprsky, nebo naopak před letní dešťovou přeháňkou? Venkovní místo, kam budete moci pozvat své přátele a uspořádat barbecue, ale do zděné verandy či hliníkové pergoly se vám nechce investovat? I k tomu vám může posloužit kvalitní párty stan – představuje cenově schůdnější a hlavně rychlejší řešení.

Hliníkové a dřevěné pergoly jsou sice kvalitní, zato vás ale přijdou na několik desítek až stovek tisíc a nedají se snadno přemístit. Oproti tomu stan snadno a rychle postavíte a zase složíte. Celý proces vám nezabere víc než několik málo minut.

Doporučujeme nůžkové stany Mitkotent Premium, vybavené systémem Easy-Hold (slouží k upevnění světel či dodatečného vytápění). Nechybí jim pevná hliníková konstrukce, která už něco vydrží ani silné vodotěsné opláštění.

Typ bočnic a barevné provedení si můžete vybrat dle vlastních potřeb a perfektně tak stan sladit třeba s fasádou vašeho domu.


Byl tento článek užitečný?

Ohodnoťte jej pomocí hvězd.

Průměrné hodnocení: 0/5. Počet hodnocení: 0