Reklamní prezentace na festivalu či veletrhu? Zkuste nůžkové stany

Reklamní prezentace na festivalu?

Čeká vás firemní prezentace na veletrhu, festivalu nebo na jiné kulturní akci a přemýšlíte nad pořízením reklamního stanu? Skvělou variantou jsou stany nůžkové - rozložíte je za minutu a díky hliníkové konstrukci vydrží poryvy větru i několik sezón. Podívejte se s námi, jaké existují varianty a jak mezi nimi vybírat.

Nůžkové reklamní stany se skládají z látky a konstrukce, která připomíná nůžky. Jeho stavba je proto velmi pohodlná, složený stan pouze ve dvou lidech roztáhnete, umístíte střechu, zvednete nohy do požadované výšky a je hotovo. O tom se ostatně sami můžete přesvědčit ve videu.



Nůžkové stany se pyšní velkou odolností. Nenajdete na nich žádné plastové spoje, celá konstrukce je z hliníku. Navíc díky systému „Easy hold“ můžete na konstrukci umístit vlajky, osvětlení i vytápění, pro co nejvyšší komfort a to bez jakýchkoliv dodatečných spojek či adaptérů. V naší nabídce najdete 3 typy: Mitkotent Classic, Mitkotent Premium a Octa Pro.

Klasika do méně náročných podmínek

Do méně náročných podmínek doporučujeme stan Mitkotent Classic, který uvítají méně nároční zákazníci. Tuto základní variantu si můžete pořídit v rozměrech od 2 x 2 na menší akci až po 3 x 6 m. Profil nohy má průřez 30 x 30 mm, díky čemuž je stan stabilní a ustojí vítr až do rychlosti 50 km/h. Poradí si také s deštěm a sluncem. Konstrukce nastavení výšky je trojstupňová.

Řada Prémium se zesílenou konstrukcí

Na náročnější akce, nebo pro častější použití, využijete nůžkový stan řady Premium, se kterým zastíníte plochy od 9 do 36 m2. Jeho nohy jsou oproti klasické variantě ještě silnější, aby ustály velmi silný vítr, u rozměrů 3 x 3, 3 x 4 a 3 x 6 až 100 Km/h.

Nejvyšší řada Octa PRO si poradí s prudkým větrem i deštěm

Do těch nejnáročnějších podmínek patří profesionální řada Octa PRO, která se pyšní nejvyšší odolností vůči povětrnostním podmínkám a rozměry od 9 do 32 m2. Díky osmiúhelníkovému hliníkovému profilu nohy s průřezem 50 mm jsou před větrem chráněné i ty největší stany.

Rozměry 4 x 4, 4 x 6 a 4 x 8 jsou odolné vůči poryvům větru až do 100 km/h a odpovídají nárokům normy PN-EN 13782:2015-07. Můžete je proto využít i na veletrh a festivaly na nekrytých venkovních prostorách, letištích a podobně. Tento typ využívá náš sponzorský tým BIG SHOCK Racing na Rallye Dakar – protože je na něj spoleh i v těch nejtvrdších podmínkách.

alt-0055198001561720259345qvbdghx.jpg

Jak je to s designem?

Stanové opláštění se vyrábí z nepromokavého polyesteru, který je možné vyrobit také se sníženou hořlavostí. Výběr designu je ale čistě na vás – buď si můžete zvolit mezi 20 standardními barevnými odstíny zdarma anebo vsadit na vlastní libovolnou barvu a potisk. Na stanu tak můžete mít vlastní značku, logo a prezentovat svou firmu již z dálky.

U stanu si také zvolíte, jak má vypadat ze stran. Bočnice může být plná, pokud chcete, aby do stanu nebylo vidět, nebo opatřená jedním či dvěma okýnky. Stan může být také vybavený vstupem na zip.

Jak si stan vybrat?

Vyzkoušejte náš intuitivní konfigurátor. Zvolte si vybranou řadu, rozměry, barvy a podobu stěn a zvolte si stan dle svého gusta.

Plánujete výročí firmy?

Čeká vás významné výročí firmy, setkání s obchodními partnery, nebo se chystáte jako sponzoři na nějakou akci či festival? Vytřískejte z akce maximum, ať je váš brand nezapomenutelný a pořiďte si reklamní slunečníky, lehátka či třeba sedací vaky s vaší značkou.

Firemní výročí, golfový turnaj, sponzorský stánek na festivalu či třeba setkání na sportovním dni s obchodními partnery si vyžaduje jedno – být pořádně vidět. Vaše značka například ve formě loga a nápisu či třeba vtipné grafiky se může objevit nejen na klasických reklamních plochách, ale také na doplňcích jako jsou slunečníky či lehátka.


Byl tento článek užitečný?

Ohodnoťte jej pomocí hvězd.

Průměrné hodnocení: 5/5. Počet hodnocení: 7