Rozlučka se svobodou v přírodě? Stačí pořídit ten správný stan

Nezbytný odklad svatby vám sice mohl trochu narušit plány, pořádnou předsvatební párty s přáteli už ale můžete bez obav uspořádat – a klidně rovnou pod širým nebem. Stan s kvalitní konstrukcí a pevným opláštěním vám to umožní.

Loučení se svobodou se běžně koná na těch nejkurióznějších místech – na střeše budovy, v zábavním centru, formou únikové hry, na samotě u lesa, u vody, v zahraničí, na lodi, v kempu, ve vinařském sklípku, zkrátka všude možně. Pojí se především s netradičními zážitky – jako je třeba tandemový seskok, luxusní degustace nebo let balónem. Jestli ale namísto toho toužíte spíše po menším úniku od civilizace a vašeho každodenního života, skvělou alternativu představuje pořízení párty stanu, který je skladný a snadno přenosný a můžete ho umístit v podstatě kdekoliv. Třeba na odlehlou louku či opuštěné místo v lese (samozřejmě po předchozí domluvě s majitelem pozemku). I v těchto podmínkách lze zorganizovat opravdu velkolepou a hlavně nezapomenutelnou rozlučku. Jak toho docílit?

Praktické stany Mitko – který z nich zvolit?

Do přírodního prostředí se nejlépe hodí takový stan, k jehož provozu nepotřebujete elektrický proud, protože ten na opravdu odlehlých místech většinou nebývá. Z tohoto důvodu nedoporučujeme nafukovací stany (nafukují se pomocí ventilátoru v noze, který se bez zdroje napájení zkrátka neobejde), zato ale pneumatické stany či stany s hliníkovou konstrukcí, vám skvěle poslouží.

Oba typy seženete i ve větších rozměrech, takže se do nich snadno vejdou všichni vaši přátelé. Pneumatické stany Falco zastřeší prostor o 30 m², jsou odolné a můžete je opatřit potiskem dle vlastní fantazie (potisk se provádí sublimačním tiskem). Největší plochu ovšem pokryjí nůžkové párty stany (do 227 m²), nebo stany typu Jehlan – a to dokonce až 270 m². Jejich hlavní výhodou je pevná hliníková konstrukce, vodotěsné opláštění a bezproblémová přenosnost.

Jak vyřešit osvětlení?

Loučení se svobodou pochopitelně neprobíhá jen za bílého dne, většinou se protáhne až dlouho do večerních hodin. Proto u nůžkových stanů Mitkotent Premium nebo Classic nechybí systém Easy-Hold, který vám umožňuje přidání prvků, jako je topení či osvětlení.

Existuje však i varianta, kde je osvětlení již součástí konstrukce – stan Octa Pro Led. Fungovat bude i v místech bez stálého zdroje napětí – stačí ho vybavit bezdrátovým nabíjením.

Nezapomínejte na své pohodlí

Stěžejní roli při organizaci rozlučky hraje také zábavní program. Ať už jste si připravili řadu úsměvných her a testů, stezku odvahy nebo ochutnávku exotických pokrmů, myslete i na to, že si budete potřebovat pořádně odpočinout a znovu nabrat síly. Pomůže vám v tom kvalitní posezení a vybavení stanu – sedací vaky, kde se mnozí rádi uloží k relaxaci, správné typy bočnic (plné, poloviční nebo třeba s okny), dodatečné závaží a další praktické maličkosti, které vám celou událost ještě zpříjemní a hlavně usnadní.


Byl tento článek užitečný?

Ohodnoťte jej pomocí hvězd.

Průměrné hodnocení: 5/5. Počet hodnocení: 1