Stany pro každou příležitost. Kterých 5 stanů využijete všude?

Nůžkové stany, stany typu jehlan i kopulovité stany – narazíte na ně na festivalech, svatbách, oslavách i na dalších akcích. Nyní je to možná s pořádáním různých událostí složitější, kvalitní stan se však nikdy neztratí. Které z nich najdou uplatnění téměř v jakékoliv situaci?

Připravili jsme si pro vás seznam nejpopulárnějších stanů. Všechny mají několik základních rysů společných. Jsou praktické, skladné, snadno přenosné i rozložitelné a jejich elegantní design okamžitě upoutá pozornost.

1. Mitkotent Premium – párty i zdravotnický stan

Tento typ stanu je vhodný pro náročnější klienty. Je k sehnání také ve větších rozměrech a výšku vstupu lze upravit až na 230 cm. Může zastřešit plochu od 9 do 36 m². Uplatní se na veletrhu, výstavě, festivalu, posvatební oslavě i ve zdravotnictví. Výhodou je jejich odolnost vůči větru do 100 km/h. Hliníková konstrukce je mimořádně pevná a její součástí je systém Easy-Hold, který umožňuje snadnou montáž doplňkového příslušenství (jako je LED světlo nebo vytápění). Bočnice a střechu tvoří vodotěsná tkanina odolná vůči oděru či roztržení – může být plná, vybavená různým počtem oken i poloviční. Stany se snadno čistí a udržují, takže se v terénu dobře uplatní u záchranných služeb. Zároveň nabízí velkou reklamní plochu k propagaci. Potisk se vytváří pomocí sublimačního tisku.

2. Octa Pro LED – na svatby i festivaly

Díky integrovanému osvětlení, které je již přímo součástí konstrukce, najde tento stan využití i v nočních hodinách. Můžete jej použít na vánočních trzích, promo akci i výstavě. Režimy osvětlení lze libovolně měnit. Stan navozuje pocit luxusu, je vybaven elegantní hliníkovou konstrukcí a poslouží jako praktický společník. Je perfektně propracovaný a napájení může být i bezdrátové.

3. Jehlan Static – na hromadné akce

Chcete oslnit něčím méně tradičním? Stan Jehlan Static bude ideální k zastřešení tanečního parketu, venkovního posezení na vánočních trzích, svatební hostiny i festivalové akce. Působí svěžím a moderním dojmem a nikdo jej rozhodně nepřehlédne. Je k dispozici v mnoha rozměrech – pojme 22 až 190 osob.

4. Mitkotent Classic– stan s nejlehčí konstrukcí

Preferujete minimalismus a extrémně lehkou konstrukci? Mitkotent Classic nabízí nejlehčí konstrukci a zároveň i nejmenší velikost stanu. Umožní vám rychle a ekonomicky zastřešit potřebnou plochu (od 4 do 18 m²). Střecha i bočnice jsou vodotěsné a odolné vůči UV záření. Využijete jej na společenských událostech, jako veletržní stánek, na sportovních závodech i zahradních slavnostech.

5. Pneumatické stany Falco – na zahradu i do lesa

Dalším originálním stanem je pneumatický stan Falco, který se bude skvěle vyjímat nejen na sportovních závodech. Má zajímavý aerodynamický tvar a díky mohutným rozměrům je z dálky dobře vidět. Na rozdíl od klasických nafukovacích stanů si tento stan dovede udržet stálý tlak, takže není potřeba žádný ventilátor v noze a tím pádem ani zdroj napájení. Lze jej umístit v podstatě kdekoliv, aniž byste se museli omezovat – klidně i v přírodním prostředí.

Všechny zmíněné stany mají něco do sebe – od zajímavého vzhledu až po všestranné využití. Záleží tedy na vašich preferencích, typu akce, záměru a velikosti plochy, kterou chcete zastřešit.


Byl tento článek užitečný?

Ohodnoťte jej pomocí hvězd.

Průměrné hodnocení: 5/5. Počet hodnocení: 1