Svatební hostina venku? Zastřešte ji párty stanem

Máte v úmyslu uspořádat nezapomenutelnou venkovní oslavu, nebo svatební hostinu? Jaro ještě nenastalo, ale venkovní teploty pomalu stoupají. Nepodceňte plánování a začněte se připravovat už teď – pořiďte si párty stan a výkyvy počasí vás už nemusí trápit.

Ať už chystáte originální loučení se svobodou pro budoucího ženicha či nevěstu, nebo chcete zazářit na mezinárodním veletrhu elektrotechniky, energetiky, automatizace, komunikace, osvětlení a zabezpečení Amper na brněnském výstavišti, neváhejte vsadit na kvalitní reklamní stan. Jaké stany si u nás můžete pořídit?

Netradiční rozlučka se svobodou? V párty stanu Octa Pro

Organizujete loučení se svobodou jako překvapení? Chcete pořádat zábavu přímo venku – na horách, na louce nebo uprostřed lesa? Do větrnějšího prostředí se skvěle hodí nůžkový stan Octa Pro s osmiúhelníkovým profilem nohy. Díky velkým patkám se zvětšeným opěrným bodem je stan pevnější a odolnější. A můžete si ho vybavit po svém – systém Easy-Hold umožňuje upevnit ke konstrukci vytápění nebo osvětlení. Opláštění tvoří vodotěsná polyesterová textilie.

Stany na narozeninové oslavy a svatby

Období zahradních oslav s grilováním se pomalu ale jistě blíží. Vlastníte rodinný domek s pozemkem? Pokud plánujete větší oslavu, protože vás, nebo někoho z vašich příbuzných čekají kulaté narozeniny, je zahradní akce nejlepší alternativou – pohodlně se sem vleze i rozsáhlejší rodina. Aby vás nepřekvapil náhlý jarní deštík, pořiďte si nůžkový, nebo kopulovitý stan – lze je vybavit také bočnicemi s okny a dodatečným systémem vytápění. A samozřejmě také venkovním nábytkem, sedacími vaky a lehátky. Všechny tyto doplňky si můžete nechat potisknout libovolnou grafikou.

K oblíbeným stanům na venkovní oslavy patří párty stanyMitkotent Premium , Mitkotent Classic i stany Dome .

Nůžkové i pneumatické stany na veletrhy

Jestli pořádáte večerní oslavu, nebo se účastníte veletrhu a chcete hosty ohromit i v pozdních hodinách, sáhněte po nůžkovém stanu Octa Pro Led s integrovaným osvětlením. Konstrukce je vzdušná a jednoduchá a intenzitu světla si můžete libovolně nastavit. Napájení lze buďto řešit připojením ke stálému zdroji napětí, nebo bezdrátovým nabíjením.

Barvu a vzor opláštění si můžete vybrat zcela podle svých vlastních preferencí – látky jsou odolné vůči mechanickému poškození a otěru a potiskují se metodou digitálního potisku a sítotisku. Pokud máte zájem o odolnější tkaninu, není problém pořídit ani opláštění se zvýšenou odolností proti ohni.Možnost snadné instalace bez závislosti na elektrickém proudu, ventilátoru či dalších vnějších zdrojích, nabízí také pneumatické stany Falco. Udržují si stálý tlak, jsou lehké, mají malé přepravní rozměry, aerodynamický tvar a lze je celoplošně potisknout – pomocí digitálního potisku. Plocha pro vaši grafiku může být i větší než 40 m².


Byl tento článek užitečný?

Ohodnoťte jej pomocí hvězd.

Průměrné hodnocení: 5/5. Počet hodnocení: 1