Vánoční a promo stánky – jak je ozvláštnit?

Vánoční trhy se možná výjimečně zaměří spíše na řemeslnou výrobu, než na jídlo a pití, i tak ale nabízí zajímavou příležitost. Jak to udělat, aby právě váš stánek zaujal stovky zájemců, a kterými prostředky výsledný dojem ještě posílíte?

I když se situace neustále mění, perfektně navržený a zpracovaný reklamní stan se neztratí nikdy. Vánoční trhy se konají každoročně, takže důkladná příprava se vám vyplatí. Nemusíte neustále všechno měnit – stačí modernizace doplňkových reklamních médií. Naopak své zákazníky naučte na jeden styl, který si s vámi okamžitě spojí – už z dálky uvidí, že tenhle stan je ten váš. Jak toho docílit? Důležitou roli hraje jednoznačné sdělení a originalita.

Zaujměte na první pohled

Nejen, že vaše nabídka musí být lákavější, než nabídka konkurence, ale hlavně musí být pochopitelná a cílit na konkrétní potřeby. Co většina lidí před Vánoci očekává a proč by to měli hledat právě u nás? Mnoho z nich pátrá po dárcích na poslední chvíli – naservírujte jim dárkové balení za velmi rozumnou cenu a usnadněte jim přípravu. Že jim dárek za minimální příplatek či dokonce zcela zdarma zabalíte? Výborně! Když půjdou k vám, ušetří si čas i starosti a na to už většina lidí slyší.

Ujasněte si, v čem jste výjimeční a neváhejte to říct. Buďte hraví, zajímaví a především se držte fakt. A dbejte na to, aby váš stánek měl kvalitní konstrukci, která ustojí i rozmary počasí.

Odolné stany do nepohody

Nůžkové stany vynikají odolností i elegantním designem. Jsou k dostání ve velikosti 1,5 × 1,5 až 6 × 6 m. Všechny mají lehkou hliníkovou konstrukci, odolné opláštění a můžete u nich vybírat z několika druhů bočnic – plných, polovičních i s okny. Záleží, co vám nejlépe vyhovuje. Snadno a rychle se montují – zvládnete to i sami.

Stan z řady Premium navíc disponuje zvýšenou odolností, takže je jako stvořený do horších povětrnostních podmínek. Přestojí nárazy větru až do 100 km/h a lze jej vybavit ještě bezpečnostním závažím. Velkou výhodou je také systém Easy-Hold – díky němu je možné k stanu připevnit vytápění či osvětlení.

A pokud se vám nechce jednotlivé komponenty pořizovat zvlášť, existuje i další alternativa. Nůžkové stany Octa Pro LED , které mají osvětlení zabudované do konstrukce již z výroby.

Čím stany vhodně doplnit?

K zajímavým a efektivním doplňkům ke stanům patří roll-upy a reklamní vlajky. Můžete díky nim uvést více informací, nebo na sebe ještě výrazněji upozornit.

Roll-upy se řadí mezi vůbec nejpopulárnější reklamní nosiče a pomohou vám skvěle prezentovat vaši nabídku. Neméně oblíbené jsou i reklamní vlajky. Jsou odolné vůči nárazům větru a upevňují se na hliníkový stožár. Jejich digitální potisk je vysoce kvalitní a maximálně sytý – vlajky se dají potisknout i z obou stran. Tvar a rozměr už závisí čistě na vás.


Byl tento článek užitečný?

Ohodnoťte jej pomocí hvězd.

Průměrné hodnocení: 0/5. Počet hodnocení: 0