Vánoční veletrhy se blíží: Jak nejlépe zapůsobit?

Vánoční a novoroční trhy každoročně navštíví tisíce lidí. Jak této obchodní příležitosti využít na maximum a přilákat ke svému stánku co největší počet zákazníků? Důležité je umět zaujmout – s kvalitní a originální reklamou to půjde snadno. Vsaďte na reklamní bránu, PVC bannery, nebo roll-up.

Proč některé stánky budí okamžitou pozornost, a jiným se většina lidí obloukem vyhne? Rozdíl může být pouze v tom, jak se prezentují – nepřehledný stánek s nejasnou nabídkou asi sotva někoho zaujme. Proč by měl někdo zjišťovat, jestli tam náhodou neobjeví něco zajímavého, když může rovnou zamířit ke konkurenci, která ho láká elegantním bannerem s jednoznačným nápisem „Až 50 druhů punče, ochutnávka zdarma“?
Začněte výběrem správných eventových doplňků a uvidíte, jak se situace otočí.

Kvalitní potisk a přehledný obsah

Ani jedno nepodceňte – obojí totiž prodává. Známé přísloví „nesuď knihu podle obalu“ v reklamním světě bohužel neplatí, tam musíte upoutat okamžitě.
Originální nápad, precizní zpracování a věcné sdělení – to jsou věci, na které se musíte zaměřit. Řekněte, co děláte a v čem jste odlišní a lepší než ostatní prodejci. Řekněte to jasně a stručně – a pokud možno zajímavě. Vzbuďte pozitivní emoce – ty k vánočnímu období patří. A nezapomeňte nabídnout něco navíc.

Reklamní nosiče jako roll-upy, plotová pole a reklamní brány se využívají často. Vždy je ale třeba volit specializovaného prodejce, který vám zaručí bezchybný výsledek – my si na profesionálním přístupu a kvalitě produktů zakládáme. Seženete u nás různé reklamní doplňky – od nůžkových stanů přes sedací vaky a slunečníky až po prezentační stěny.
A všechny vám potiskneme grafikou dle vlastního výběru.

Který reklamní nosič je ten pravý?

Potištěný PVC banner, který vyvěsíte v horní části stánku, bude vidět už z dálky. Uveďte zde název své firmy, slogan nebo klíčový benefit a výzvu k akci. Musí být jasné, co prodáváte. Rovnou zodpovězte nejčastější otázky: co, proč a za kolik. Látka laminovaná PVC se potiskuje solventními barvami a okraje banneru tvoří ohnuté hrany a kovová očka, díky kterým můžete banner zavěsit, kde bude třeba.

K popsání svých služeb můžete využít stojatého roll-up banneru, který je upnutý na hliníkový stožár. Snadno se skládá i rozkládá a lze jej umístit téměř kamkoliv.

Pro ohraničení pronajatého prostoru můžete zkusit plotové pole. To má kromě rozdělení prostor ještě další praktickou funkci: hodí se ke sdělení dalších klíčových informací, které k vám přilákají zákazníky.

Jestli chcete zapůsobit netradičním vchodem do stánku, pořiďte si reklamní bránu – snadno seženete brány nafukovací i s hliníkovou konstrukcí, které vás efektivně odliší od konkurence. Rychle se instalují a jsou rozměrné, takže si jich už z dálky každý všimne. Snadno se stanou vaší velkou výhodou.


Byl tento článek užitečný?

Ohodnoťte jej pomocí hvězd.

Průměrné hodnocení: 5/5. Počet hodnocení: 3