Velké shrnutí párty stanů: který je pro vás ten pravý?

Velké shrnutí párty stanů: který je pro vás ten pravý?

Spojení střechy nad hlavou a velké reklamní plochy dělá z party stanů nepostradatelný doplněk každé větší akce. V dnešním článku se podíváme na to, jaké provedení a rozměry se hodí pro konkrétní účely.

Nůžkové party stany pro prezentaci zboží

Lehké nůžkové konstrukce v 6 řadách a 16 velikostních variantách od rozměru 3 × 3 po 6 × 6 m se skvěle hodí pro prodej nebo ukázku vámi nabízených produktů. Jednoduše je během minuty rozloží dva lidé, výběr konkrétní velikosti přizpůsobíte velikosti své prezentace, střechy i přídavné stěny navíc může zdobit vaše reklama. Nabízíme řady Mitkotent Classic, Mitkotent Premium, Octa Pro (s osmiúhelníkovými profily) a Octa Pro LED, nově také Octa Optima a Octa Go. Všechny konstrukce mají regulaci výšky vstupu, mají voděodolné plachy a jsou uloženy v praktickém balení usnadňujícím přepravu. Na své si přijdou malé low cost projekty i větší hráči, kteří ocení zabudované LED světlo nebo odolnou Premium variantu pro ty nejnáročnější zákazníky.

Jehlanový stan pro nekonečnou zábavu

Party stan Jehlan Static v závislosti na zvoleném rozměru ukryje 22 až 190 osob. To z něj dělá skvělé útočiště pro chill zónu nebo bar na letním festivalu, ale taky svatební hostinu nebo venkovní oslavu narozenin. I tady platí, že čím větší stan, tím větší reklama. A kdyby vám reklama na celé ploše stanu o průměru 10 nebo 12 metrů byla málo, můžete zainvestovat i do reklamních sedacích pytlů, lehátek, vlajek nebo bannerů. Zaručujeme, že vás nikdo nepřehlédne. Jehlan převezete i v kombíku a jeho instalaci zvládnete do 45 minut.

Stan Dome zaručeně přiláká pozornost

  • Chcete na první pohled upoutat zraky všech návštěvníků, ale nepotřebujete stan obřích rozměrů? Pro vás je jako dělaný reklamní stan Dome. Vlivem absence nůžkové konstrukce je dostatečně prostorný, odolá povětrnostním vlivům, lehce se sestavuje, jeho hlavní devízou je ale výrazný a originální tvar, který stany Dome odlišuje od většiny ostatních party stanů. Pokud se chcete prezentovat jako exkluzivní a neotřelá firma, vyberte si stan Dome.

Nafukovací a pneumatické stany na venkovní akce

Plánujete na akci setrvat delší čas a chcete být vidět i z dálky? Nafukovací stany Spider měří až šest metrů a nedají se jen tak přehlédnout. Zastřešíte s nimi užitnou plochu do 47 m2 a ventilátor ho nafoukne za 10 minut. Pneumatický stan je alternativou nůžkového stanu v atraktivním aerodynamickém tvaru. Jeho instalace trvá pár minut, není k ní potřeba ventilátor. Při maximálním rozměru 6 × 6 metrů zastřeší plochu 30 m2 a může být s ohledem na počasí doplněn plnými bočnicemi, oknem nebo dveřmi na zip s kvalitním potiskem podle vašeho výběru. Ani po přečtení našeho průvodce si nejste jisti výběrem? Kontaktujte nás , na party stany jsme specialisté.


Byl tento článek užitečný?

Ohodnoťte jej pomocí hvězd.

Průměrné hodnocení: 5/5. Počet hodnocení: 1