Vybíráme mezi party stany: čím se liší?

Vybíráme mezi party stany: čím se liší?

V sekci party stany najdete hned tři typy stanů - nůžkový, jehlanový a pětiúhelníkový stan Dome. Chystáte se na veletrh, festival či třeba firemní akci a přemýšlíte, který z nich zvolit? Podívejte se na naše porovnání a najděte to pravé pro vaše potřeby.

Pokud občas navštěvujete festivaly či veletrhy a hledáte co nejuniverzálnější stan, skvělou volbou je stan nůžkový. Tvoří ho hliníková nůžková konstrukce, kterou jednoduše během chvilky roztáhnete, umístíte na ni plachtu, zvednete nohy do požadované výšky a je postaveno.

Elegantní nůžkový stan postavíte za pár minut

Nůžkové stany zastíní a ochrání vás před prudkým sluncem, ale také před deštěm. Střecha a bočnice se vyrábí z odolné vodotěsné polyesterové textilie, která vodu nepropustí. Díky konstrukci střechy se netvoří kaluže a voda bez problému odtéká. Nůžkový stan si můžete dle potřeby dovybavit příslušenstvím, třeba osvětlením či topením.

Nůžkové stany se vyrábí se ve třech variantách od nejjednodušší varianty Classic až po profesionální Octa Pro, která si poradí i s větrem o rychlosti 100 km/h. Nůžkové stany jsou oblíbené nejen pro rychlou montáž, ale také díky tomu, že neobsahují žádné volné díly, které byste mohli ztratit. Kromě toho moc neváží a snadno je přepravíte kamkoliv.

alt-0935307001565687021opvweijrsx.jpg

Jehlanové stany pro ty nejnáročnější

Jehlanové stany Jehlan Static se hodí zejména pro festivalové hospody s pitím nebo restaurace. Celkově s nimi zastřešíte plochu až 220 m2, na kterou můžete umístit stolečky a usadit až 175 hostů. Tvoří je silné hliníkové stožáry o průměru 76,1 mm, ke kterým je připnuta nepromokavá střecha, ke které se pomocí zipů připnou stěny.

Jehlanové stany jsou vysoce odolné proti nepřízni počasí a ustojí vítr až do 100 km/h. Snadno se přepravují – nejdelší součástka měří 160 cm – a jejich stavba zabere přibližně 40 minut. Vyrábí se ve verzích Mini 1-3 a Base 1-3 s průměry 10 a 12 metrů a můžete se na ně spolehnout i v těch nejnáročnějších podmínkách.

alt-052941400156568703802bhruvatw.jpg

Originální pětiúhelníkový stan je ideální relax zóna

Stan Dome je určený pro všechny, kteří pro prezentaci své značky hledají originální prostory. Ať už stavíte reklamní stánek na festivalu či veletrhu, nebo stánek s občerstvením, tento stan můžete proměnit v pohodový interiér. Můžete do něj totiž umístit podlahu z tvrzeného PVC a na ní rozmístit třeba nábytek z polyethylenu. Ke stanům nabízíme také přenosné LED osvětlení, které snadno uchytíte pomocí suchých zipů a vydrží svítit až 77 hodin.

Stan tvoří kopulovitá konstrukce z hliníkových profilů s průměrem 43 mm, která vydrží nárazy větru dosahující až 100 km/h.

Ideální místo pro vaši reklamu

Všechny party stany jsou vhodné pro reklamní potisky, které vám rádi zajistíme sublimačním tiskem. Vybrat si můžete jak potisk, tak barvu stanu – tak aby vaše značka byla vidět už z dálky. Reklamní nosiče můžete vložit i dovnitř stanů – třeba v podobě, roll-upu, banneru či vlajky.


Byl tento článek užitečný?

Ohodnoťte jej pomocí hvězd.

Průměrné hodnocení: 5/5. Počet hodnocení: 4