Jaký model vybrat?

Myslíte, že s nástupem sychravého počasí akcím venku odzvonilo? Ani nápad! S tím správným vybavením může být vaše zimní událost skutečně nezapomenutelným zážitkem. Při výběru vhodného stanu je potřeba myslet na několik věcí a to především na pevnost konstrukce, možnosti opláštění a zároveň svítící techniku, jelikož zimní měsíce jsou nechvalně proslulé tím, že se venku rychle zešeří a vy tak svým hostům musíte zajistit i vhodné osvětlení.

Stabilní konstrukce a systém Easy-Hold

Před nepřízní počasí vás ochrání kvalitně provedená a stabilní konstrukce. Neuděláte chybu, když vsadíte na klasiku Mitkotent Classic, která disponuje příčně zesílenými nůžkovými profily, díky čemuž jsou stany vysoce odolné. Mitkotent Classic vydrží nápor větru až do 50 km/h a Mitkotent Premium až do 100 km/h, přičemž ho lze vybavit i bezpečnostním závažím.

Tato řada navíc disponuje systémem Easy-Hold, který umožňuje připojení dodatečných prvků. Přímo ke konstrukci tak lze upevnit vytápění nebo osvětlení, takže se vaši hosté budou moci bavit až do večerních hodin a zároveň budou chráněni před zimou venku. Pokud nechcete pořizovat každý komponent zvlášť, můžete si též vybrat variantu nůžkového stanu Octa Pro LED, v níž je osvětlení již předem zabudované. Ve všech variantách je montáž snadná a každý si s ní rychle poradí.

Odolné opláštění vás uchrání od zimy

Materiál opláštění vás uchrání i od plískanice – bočnice i střechu tvoří voděodolná polyesterová textilie s dvojitou impregnací. Nemusíte se tedy obávat, že by vám hosté či občerstvení zmoklo.

Díky silným a odolným bočnicím a opláštění nebude do stanu foukat chladný vzduch, a pokud zvolíte i vnitřní vytápění, bude ve stanu i krásně teplo. Nůžkové stany můžete vybavit různými typy bočnic – plnými, polovičními či s okny. Výjimkou není ani vchod na suchý zip.

Svou roli hraje i estetika

Na barvě a stylu záleží! Pokud pořádáte tematický večírek či pouze chcete, aby byla výzdoba sladěna do určité barvy, rozhodně byste tomuto požadavku měli podrobit i opláštění stanu. U nás si můžete vybrat z dvaceti základních odstínů tkanin, je ale samozřejmě také možné zvolit si i vlastní barvy a vzory, přičemž opláštění je potiskováno za pomocí sítotisku a digitálního potisku.


Stále si nevíte rady s výběrem či byste chtěli získat jasnější představu, jak bude stan na akci vypadat? Ozvěte se nám a my vám zdarma vypracujeme návrh projektu. Rádi vám pomůžeme vybrat stan, který se na vaši akci bude nejlépe hodit.


Byl tento článek užitečný?

Ohodnoťte jej pomocí hvězd.

Průměrné hodnocení: 5/5. Počet hodnocení: 1