Svatby pořádané v chladnějších měsících mají netradiční kouzlo. Co všechno jejich příprava obnáší? Stačí mít k dispozici pořádný stan s osvětlením a vytápěním a obřad se může konat dokonce i venku.

Chtěli jste v létě uspořádat svatbu se stovkou hostů, ale bohužel z ní muselo sejít? Představy venkovního obřadu na čerstvém vzduchu a v přírodním prostředí se nemusíte vzdát ani v zimě – stačí si pořídit kvalitní stan, který nabízí dostatek prostoru a dá se vybavit tak, aby v něm hostům nebyla zima.

Obřad v kruhu rodiny

Nezapomenutelný svatební obřad nemusí nutně vypadat jako v americkém filmu – intimní svatba mezi vašimi nejbližšími může být dokonce ještě působivější. Co všechno budete potřebovat? Místo obřadu a hostiny, praktické zastřešení, vytápění a samozřejmě také posezení.

Zajímavou volbu představují stany Mitkotent Premium či Mitkotent Classic . Na pohled působí subtilně a elegantně a s patřičnou výzdobou je klidně můžete využít i na svatbě – k obřadu i posezení. Potisk se provádí sublimační metodou. Opláštění lze vyladit do libovolných barev, nebo vyzdobit zajímavou grafikou – třeba s motivem ženicha a nevěsty.

Stany se systémem Easy-Hold

Praktický systém, kterým obě zmíněné řady stanů disponují, vám umožní připevnit ke konstrukci osvětlení i vytápění. Hosté se tak mohou bavit do večerních hodin a ve stanu jim nebude zima. Přidejte k tomu ještě horký svařák a vynikající občerstvení, a pokud zrovna nebude sněhová vánice, na zimu venku si ani nevzpomenou. Mitkotent Classic je odolný vůči poryvům větru do 50 km/h a Mitkotent Premium až do 100 km/h.

Nezapomeňte na silné bočnice

Nůžkové stany můžete vybavit různými typy bočnic – plnými nebo polovičními. Výjimkou není ani vchod na suchý zip. Bočnice jsou silné a odolné, takže ze stran nebude profukovat a s dodatečným vytápěním se teplo uvnitř stanu snadno udrží.

Taneční parket uprostřed lesa

A co s prostorem k tanci? Nabízí se pneumatické stany, nebo opět stany nůžkové, k jejichž konstrukci lze upevnit dodatečné prvky – obojí se v přírodě skvěle uplatní. Je ale hodně důležité, jestli budete mít přístup k elektrickému zdroji napájení, nebo ne. Pokud ne, vyplatí se pořízení stanu Octa Pro LED (je vybaven LED osvětlením a napájení je možné také prostřednictvím akumulátoru), nebo pneumatického stanu Falco, který se (na rozdíl od nafukovacích stanů) obejde bez ventilátorů. Stálý tlak vzduchu v nohách si dovede udržet sám o sobě. Odolá rychlosti větru do 38 km/h, má zajímavý aerodynamický tvar, je prostorný, snadno se montuje a může stát kdekoliv – i v atypickém prostředí. Taneční parket si tak klidně můžete postavit i na odlehlé louce či na paloučku v lese.


Byl tento článek užitečný?

Ohodnoťte jej pomocí hvězd.

Průměrné hodnocení: 5/5. Počet hodnocení: 1