Jak zastřešit pracoviště pro záchranné složky? Nůžkovým stanem Mitko

Pomocí zdravotnických stanů je možno vytvořit několik izolovaných zón pro pacienty. Poskytují spolehlivou ochranu vůči nepřízni počasí, rychle se rozkládají a snadno se čistí a dezinfikují.

Dezinfekční zóny pro zaměstnance

Filtrační stany mohou sloužit jako další bezpečnostní opatření – umístí se před vstupy do nemocnic či firem. Chrání pracovníky, ale také pacienty. Umožňují zkontrolovat osoby, které vstupují do budovy a zamezit tak případnému šíření nebezpečného viru včas. Dají se opatřit také bočnicemi, takže je možné je uzavřít ze všech stran. Tyto stany mohou zároveň posloužit celníkům a policistům, kteří se vyskytují v rizikových oblastech a hlídají hranice.

Pohotovostní prostory v terénu

Stany se uplatní coby mobilní ošetřovací místa ve zdravotnictví – v případě krizové situace lze nemocné pacienty oddělit od zdravých (díky separovaným zónám). Jsou okamžitě použitelné, dojde-li k závažné nehodě a je nezbytné rychle operovat. Mají voděodolné opláštění, pevnou konstrukci a poskytují maximální soukromí a perfektní hygienické zázemí. Mohou se využít také jako dekontaminační prostory k hygienické očistě v provizorních podmínkách. Aktuálně se nůžkové zdravotnické stany používají například při plošném testování na nemoc COVID-19 – slouží k zastřešení odběrových míst.

Lékařské zázemí na hromadných akcích

Se zdravotnickými stany se setkáme také na různých venkovních koncertech, festivalech, sportovních událostech a jiných větších akcích. Slouží k poskytnutí první pomoci – pokud dojde k úrazu, raněný je rychle ošetřen.

Výhody stanů Mitko

V naší nabídce najdete nůžkové zdravotnické stany, nebo stany typu jehlan, které jsou ideální k zastřešení větších ploch. Všechny stany disponují hliníkovou konstrukcí, pevným a kvalitním opláštěním a jsou odolné vůči povětrnostním podmínkám (stany Jehlan Static jsou odolné vůči poryvům větru až do 100 km/h). Vyplatí se pořídit také další produkty k označení lékařských oblastí – například reklamní vlajky, roll-upy, nebo plotová pole, která brání vstupu nepovolaných osob.


Byl tento článek užitečný?

Ohodnoťte jej pomocí hvězd.

Průměrné hodnocení: 0/5. Počet hodnocení: 0